VIJESTI / KARLOVAC

PRVI MAJ

Radno za praznik rada! Današnji neradni dan možete iskoristiti za šoping, rade gotovo svi trgovački centri i trgovine u Karlovcu, izuzetak tek KTC

Radno za praznik rada! Današnji neradni dan možete iskoristiti za šoping, rade gotovo svi trgovački centri i trgovine u Karlovcu, izuzetak tek KTC
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Trgovci su tu i danas uz nas, pa neće biti problema da se za Praznik rada popune zalihe

Praznik rada poslodavcima u trgovačkim centrima ne znači puno jer i ovaj dan nova prilika za zaradu. Dan kad bi se trebalo opuštati u krugu obitelji i prijatelja, uz roštilj i rekreaciju na otvorenom slaveći one koji su se za nad davno borili za radnička prava, nažalost, za mnoge nije neradan.

Trgovci su tu i danas uz nas, pa neće biti problema da se za Praznik rada popune zalihe. Tu je dakako izuzetak KTC koji već više od dvije godine ne radi niti jednu nedjelju niti za praznik. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pogledajte kako će se raditi u Karlovcu

Super Konzum u Karlovcu bit će otvoren do 15 sati, dok će oni manji, na Trgu Milana Šufflaya te na Rakovcu i Švarči biti otvoreni do 12 sati.

Lidl će također biti otvoren, a radit će do 14 sati. Također do 14 sati bit će otvoren i Spar u Grabriku, no hipermarket u centru Supernova radit će do 21 sat.

Supermarket Plodina na Baniji također će biti otvoren cijeli dan, odnosno do 21 sat.

Kaufland je najavio radno vrijeme po nedjeljnom radnom vremenu, znači isto do 21 sat.

Prema uobičajenom radnom vremenu, od 9 do 21 radit će i trgovački centar Supernova. 

Izdvojeno


Reci što misliš!