VIJESTI / KARLOVAC

ZAVRŠETAK SEZONE

Nema više, Gradska toplana danas gasi kotlove! Završena sezona grijanja, kreće nastavak radova na obnovi 16 kilometara vrelovoda

Nema više, Gradska toplana danas gasi kotlove! Završena sezona grijanja, kreće nastavak radova na obnovi 16 kilometara vrelovoda
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Najvažnije što nam slijedi jest nastavak na rekonstrukciji vrelovoda u sklopu EU projekta „Revitalizacija vrelovodne mreže u grada Karlovcu“ kojim će se zamijeniti 15,7 kilometara trase vrelovoda, kažu nam u Toplani.

Nema više, karlovačka Gradska toplana danas gasi kotlove i više nema grijanja za ovu ogrjevnu sezonu.

Iz gradske tvrtke podsjećaju da je počela 20. listopada 2022. godine, a formalno i završava 02. svibnja 2023. godine, s obzirom na temperature, vremenske uvjete te nastavak radova na vrelovodu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Iako je ogrjevna sezona došla kraju, mi svakako imamo posla. Najvažnije što nam slijedi jest nastavak na rekonstrukciji vrelovoda u sklopu EU projekta „Revitalizacija vrelovodne mreže u grada Karlovcu“ kojim će se zamijeniti 15,7 kilometara trase vrelovoda, kažu nam u Toplani.

Dodaju da je i dalje glavni cilj zadovoljstvo krajnjih kupaca pružanjem cjelovite,
sigurne i pouzdane usluge.

- ITU projektom revitalizacije vrelovodne mreže povećat ćemo učinkovitost sustava distribucije toplinske energije, stvoriti pripremu za uvođenje topline iz obnovljivih izvora energije u domovima te doprinijeti gradu Karlovcu kao zelenom gradu. Time ćemo podići našu uslugu, ali i zadovoljstvo naših krajnjih kupaca na novu razinu. Želimo pružiti još bolju uslugu te odgovoriti na potrebe naših korisnika, težiti operativnoj izvrsnosti i efikasnosti, a pritom smanjiti zagađivanje okoliša te u domove građana dovesti toplinu iz obnovljivih izvora energije, u čim većoj mjeri sufinancirano EU novcem, navode u Gradskoj toplani.

Dodaju još da ih očekuje mnogo posla i mnogo više izazova nego prijašnjih godina, no naglašavaju kako i dalje stoje na raspolaganju našim krajnjim kupcima - građanima.

- Ukoliko imat potrebu za energetskim savjetima, kao što su način korištenja grijanja, racionalizacija potrošnje, raspodjela utrošene energije, balansiranje kućnog sustava, uštede i slično, sada je pravo vrijeme da se naruče i izvedu potrebni radovi u toplinskoj podstanici i na kućnim instalacijama te nas korisnici mogu bez zadrške kontaktirati, kažu u gradskoj tvrtki.

Smatraju da se zajedničkom suradnjom može postići da stanovi građana budu topli, a troškovi grijanja smanjeni te dodaju da će se i dalje truditi i djelovati na zadovoljstvo svih krajnjih kupaca i građana.

Izdvojeno


Reci što misliš!