VIJESTI / KARLOVAC

JAVNI ISPORUČITELJ

Birač opleo po Vodovodu zbog otvorenog šahta na Gazi, ubrzo mu stigao i odgovor: Javite se nama prije nego iznosite netočne informacije

Birač opleo po Vodovodu zbog otvorenog šahta na Gazi, ubrzo mu stigao i odgovor: Javite se nama prije nego iznosite netočne informacije

- Šaht koji je prikazan na fotografiji je dio tog internog sustava i suvlasnici se moraju pobrinuti oko njegove ispravnosti, a sa time su upoznati, kažu u Vodovodu.

Nakon što je gradski vijećnik Dimitrije Birač prozvao karlovačku gradsku tvrtku Vodovod i kanalizacija zbog otvorenog šahta u gradskoj četvrti Gaza te rekao kako će mu direktorica Katarina Malenica na to morati dati odgovor, ubrzo ga je i dobio i to preko FB stranice ViK-a.

Kako kažu u Vodovodu, oni su "javni isporučitelj i kao takvi su nadležni za javni dio sustava odvodnje, a ovdje se radi o internom dijelu sustava, koji je u isključivom vlasništvu,nadležnosti i obvezi korisnika da o istome vodi brigu".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Šaht koji je prikazan na fotografiji je dio tog internog sustava i suvlasnici se moraju pobrinuti oko njegove ispravnosti, a sa time su upoznati. Javni dio sustava odvodnje je ispitan te je u potpunoj funkciji, kažu u Vodovodu.

Dodaju da ponovo pozivaju g. Birača da se ubuduće javi njima kao relevantnoj adresi ukoliko ima tema, problema ili pitanja iz djelokruga našeg rada odnosno zakona i drugih propisa vezano za vodne usluge, a ne da iznosi netočne informacije.

Izdvojeno


Reci što misliš!