VIJESTI / KARLOVAC

OBAVIJEST

U tijeku sanacija ulegnuća ceste na Rakovcu - iz Vodovoda najavili moguće prekide vodoopskrbe u tom dijelu grada

U tijeku sanacija ulegnuća ceste na Rakovcu - iz Vodovoda najavili moguće prekide vodoopskrbe u tom dijelu grada
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Iz Grada Karlovca upravo su izvijestili kako zbog izvanredne situacije, osim za vozila, promet je zatvoren i za pješake. Zatvoreni su poslovni prostori, a stanari zgrade Rakovac 19 i 21 u njoj neće biti dok budu trajali radovi

Zbog sanacije ulegnuća ceste  u ulici Rakovac, tijekom dana postoji mogućnost prekida vodoopskrbe u dijelu ulice Rakovac-  od križanja sa Majderovom do križanja sa Ulicom 13. Srpnja, izvijestili su jutros iz Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Karlovac.

Podsjetimo kako je jučer u jutarnjim satima zamijećeno ulegnuće ceste odnosno cijeli desni dio kolnika je propao, iako je cijela Ulica Rakovac rekonstruirana prije par godina. No ovakva situacija ne bi trebala čuditi s obzirom da svega stotinjak metara dalje Korana prolazi na svom maksimalnom vodostaju u povijesti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz Grada Karlovca upravo su izvijestili kako zbog izvanredne situacije, osim za vozila, promet je zatvoren i za pješake. Zatvoreni su poslovni prostori, a stanari zgrade Rakovac 19 i 21 u njoj neće biti dok budu trajali radovi. 

- Nastoji se spriječiti moguće ugrožavanje instalacija koje su u trupu ceste, isključen je dovod plina, a ekipe i mehanizacija će biti spremne za eventualno preusmjeravanje kanalizacijskih voda, poručuju iz gradske uprave. 

Dodaju kako je ulegnuće prometnice u Ulici kralja Tomislava osigurano, a budući se nalazi na dijelu gdje se obavljaju radovi i ne ugrožava stanovnike, sanacija će krenuti naknadno.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!