VIJESTI / KARLOVAC

U 15 SATI

U subotu Karlovac Pride! Skup LGBTIQ+ osoba u Glazbenom paviljonu, organizatori pozivaju sve Karlovčane da im se pridruže

U subotu Karlovac Pride! Skup LGBTIQ+ osoba u Glazbenom paviljonu, organizatori pozivaju sve Karlovčane da im se pridruže

Capan dodaje da treba "zajedno učiniti promjenu i uhvatiti korak sa EU po pitanju ljudskih prava i vidljivosti LGBTIQ+ osoba." Skup će početi u 15 sati.

U karlovačkom Glazbenom paviljonu na Šetalištu dr. Franje Tuđmana sljedeće će subote biti održan skup LGBTIQ+ osoba i njihovih poznanika i prijatelja, a kako nam kaže organizator Marko Capan, poziva sve sugrađane da ima se pridruže.

- Posebice pozivamo sve ljude heteroseksualne orijentacije da dođu i svojim činom ohrabre mnogobrojne ljude koji svoj život još uvijek žive u skrivanju, tišini, osjećaju straha, srama i društvene stigme. Pokažimo da je u našem gradu sazrjelo vrijeme da svi ljudi, bez obzira na spolnu orijentaciju i rodni identitet, mogu i zaslužuju biti normalno vidljivi, poštovani i prihvaćeni, rekao je Capan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaje da treba "zajedno učiniti promjenu i uhvatiti korak sa EU po pitanju ljudskih prava i vidljivosti LGBTIQ+ osoba." Skup će početi u 15 sati.

-  Okupljanje započinje u 14:45, a sudionici/e koji dolaze autom mole se da vozila parkiraju iza Zorin doma ili kod Karlovčanke, kažu u Karlovac Pride-u.

Marko Capan
(Karlovac Pride)

Izdvojeno


Reci što misliš!