VIJESTI / KARLOVAC

DOK TRAJU RADOVI

Nastavljaju se radovi na vrelovodnoj mreži, iz Gradske toplane imaju važnu obavijest za korisnike stanarskih parkirališnih karata

Nastavljaju se radovi na vrelovodnoj mreži, iz Gradske toplane imaju važnu obavijest za korisnike stanarskih parkirališnih karata
foto ilustracija - arhiva KAportala

Toplana će pak pravovremeno će obavještavati upravni odjel Grada Karlovca nadležan za promet o početku i završetku radova na svakom pojedinom parkiralištu.

Nastavljaju se radovi na obnovi vrelovodne mreže u Karlovcu, pa iz Gradske toplane koja javljaju da se zbog izvedbe radova "privremeno utvrđuje pravo na korištenje parkirališta i način naplate parkiranja na području Grada Karlovca za vlasnike važećih stanarskih parkirališnih karata".

- Vlasnici važećih stanarskih parkirališnih karata ih mogu koristiti za sva parkirališta pod naplatom Grada Karlovca uz nepromijenjene uvjete plaćanja, osim za korištenje javnog parkirališta na Trgu Hrvatskih branitelja br. 2 – Tržnica, kažu u Gradskoj toplani.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Korištenje navedenog prava, dodaju, određuje se u vremenu od početka radova na pojedinom parkirališnom bloku do tri dana po završetku radova na tom parkirališnom bloku.

- Početak i završetak prava korištenja stanarskih karata za pojedine parkirališne blokove kao parkirališnu kartu za sva javna parkirališta pod naplatom na području Grada Karlovca utvrđuje upravni odjel Grada Karlovca nadležan za promet. Obavijest o početku i završetku razdoblja korištenja prava nadležni upravni odjel dužan je objaviti putem sredstava javnog priopćavanja te o tome izvijestiti tvrtku Mladost d.o.o. Karlovac, kao organizatora parkiranja, navode još u Gradskoj toplani.

Toplana će pak pravovremeno će obavještavati upravni odjel Grada Karlovca nadležan za promet o početku i završetku radova na svakom pojedinom parkiralištu.

Izdvojeno


Reci što misliš!