VIJESTI / KARLOVAC

NEVRIJEME

Grmljavinsko nevrijeme napravilo kaos u Karlovcu! Po ulicama bujične poplave, padalo drveće, udar groma uzrokovao požar na objektu na Borlinu FOTO, VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme napravilo kaos u Karlovcu! Po ulicama bujične poplave, padalo drveće, udar groma uzrokovao požar na objektu na Borlinu FOTO, VIDEO

Vatrogasci su na terenu, a zapovjednik Goran Franković iz Vatrogasne zajednice Karlovačke županije za Net.hr je rekao da se jedan vatrogasac ozlijedio prilikom gašenja požara te ga hitno prevoze u bolnicu u Zagreb.

Kao što je bilo za očekivati, grmljavinsko nevrijeme protutnjalo je sjeverom Hrvatske, dok je u dijelovima grada Karlovca napravilo pravi kaos. 

Velike količine oborina u malo vremena prouzročile su bujice na brojnim prometnicama na području Karlovca, poplavljen je podvožnjak na Rakovcu i parkiralište u Krležinoj, javljaju nam čitatelji. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradom se čuju sirene, interventne službe su na terenu. U podvožnjaku na Rakovcu ima automobila koji su zapeli u vodi, tuča je padala u više dijelova grada, no zasad nemamo informaciju o šteti.

Na više mjesta je vjetar srušio drveće, pa vatrogasci na terenu saniraju štetu.


Dubovac i Borlin nemaju struje, a za pretpostaviti je da su isključeni iz mreže radi požara objekta koji se zapalio uslijed udara groma. Na terenu su vatrogasci i gase požar.

Vatrogasci su na terenu, a zapovjednik Goran Franković iz Vatrogasne zajednice Karlovačke županije za Net.hr je rekao da se jedan vatrogasac ozlijedio prilikom gašenja požara te ga hitno prevoze u karlovačku bolnicu. Više informacija nije mogao reći osim da je na tom području "katastrofa" i da ljudi zovu sa svih strana.

FOTO GALERIJA...

Iz Vodovoda i kanalizacije pozivaju na oprez na kritičnim točkama u Gradu.

- Sustav odvodnje ne može hidraulički u cijelosti prihvatiti ove iznimno velike količine padalina. Posebno je kritična dionica Rakovac-kod nadvožnjaka prema Grabriku gdje je velika količina vode na prometnici te se upozoravaju vozači da ne koriste taj pravac. Također i druge prometnice i parkirališta su pod vodom. U tijeku je označavanje takvih lokacija znakovima upozorenja. Sve raspoložive službe Vik-a su na terenu, javili su.

Građani nam javljaju o urbanim poplavama i srušenom drveću. Javite nam u inbox na Facebooku ili na mail [email protected] kako je kod vas.

Pogledajte VIDEO snimke..

Izdvojeno


Reci što misliš!