VIJESTI / KARLOVAC

NA PROMENADI

Maturanti karlovačkog MIOŠ-a svjedodžbe primili u posebnom ambijentu! Ravnateljica: Želja nam je bila pokazati koliko smo ponosni na vas

Maturanti karlovačkog MIOŠ-a svjedodžbe primili u posebnom ambijentu! Ravnateljica: Želja nam je bila pokazati koliko smo ponosni na vas

Dodala je da je ovo prva generacija koja je u školovanje krenula i završila u novom prostoru na adresi Struga 33 na Gazi.

Maturanti karlovačke Mješovite industrijsko - obrtničke škole danas su dobili svoje završne svjedodžbe i to u posebnom ambijentu, u Glazbenom paviljonu na karlovačkoj promenadi. Kako je rekla ravnateljica škole Snježana Erdeljac, javni prostor je izabran s razlogom, jer im je bila želja, volja i čast maturante javno predstaviti i obznaniti svima kako su u  školi ponosni na njih.

- Ovo nije samo veliki trenutak za vas nego i za  vaše roditelje koji će veliku brigu skinuti s leđa. Isto tako i za nas djelatnike škole jer ste dokazali i pokazali da naš trud ima smisla, rekla je ravnateljica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodala je da je ovo prva generacija koja je u školovanje krenula i završila u novom prostoru na adresi Struga 33 na Gazi.

- Nadam se da su vam bile kratke ove tri ili četiri godine i da su vam srednjoškolske godine vrijedne sjećanja. Vi ste generacija koja se zajedno s našim profesorima prilagođavala na novi prostor, imali ste one grozne korona godine i izolacije, to nije bilo lao vama ni profesorima. Nadam se da ćete ono što je lijepo pamtiti, a ono manje lijepo i teško zaboraviti. Zašto? Jer je bilo u dobroj namjeri, spremali smo vas za život - ili za posao ili za daljnje školovanje. Taj put nije lagan i jednostavan jer život nikad ne nudi gotova rješenja nego ćete sami morati do toga doći, kazala je Erdeljac te dodala da su ih učili da se "pred preprekama ne zastaje, nego da se uloži dodatan napor i da se onda prepreka prijeđe".


- Velika većina vas uspješno je to svladala što sam vidjela i kad sam potpisivala završne svjedodžbe koje su pune petica i vrlo dobrog uspjeha i to mi je bilo veliko zadovoljstvo. Svaka visoka ocjena znači da je dobro odabrano zanimanje i škola, dodala je.

Pogledajte FOTO GALERIJU...

 

 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!