VIJESTI / KARLOVAC

"TANKI" SU S PROSTOROM

Trgovačko - ugostiteljska škola Karlovac uređuje jedan tavanski prostor u Radićevoj ulici! Postat će knjižnica i čitaonica, otvorit će se prostor za nastavu

Trgovačko - ugostiteljska škola Karlovac uređuje jedan tavanski prostor u Radićevoj ulici! Postat će knjižnica i čitaonica, otvorit će se prostor za nastavu

Cilj je stvoriti dovoljno prostora za prelazak na rad u jednoj smjeni

Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac planira u zgradi preko puta poslovnice Zagrebačke banke u Ulici Stjepana Radića urediti tavanski prostor za potrebe školske knjižnice i čitaonice, a upravo traje pri Gradu Karlovcu postupak izdavanja građevinske dozvole u tu svrhu.

Ravnatelj Trgovačko-ugostiteljske škole Karlovac Damir Pleša je objasnio u utorak Kaportalu da se to radi u svrhu prelaska na jednosmjenski rad jer bi s postojećim prostorom, tim potkrovljem, knjižarom "Naprijed" na uglu Radićeve i Ulice kralja Tomislava te uskoro i prostorom u Oružani tristotinjak učenika dobilo priliku za to.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Postupak se bio odužio, ali je sada pri kraju – naveo je Pleša.

Nakon što se ishodi građevinska dozvola, raspisat će se natječaj za odabir izvođača radova, utvrditi njihova novčana vrijednost i sa Županijom karlovačkom kao osnivačem škole će se razmotriti financiranje.


- Sada nemamo prostora nizašto – dodao je.

Restoran iz Radićeve će se preseliti u zgradu Oružane gdje će biti centar kompetencija, a u prostoru koji sada služi kao restoran će se organizirati kabineti posluživanja i kuharstva te učionica.

Izdvojeno


Reci što misliš!