VIJESTI / KARLOVAC

POSTOJI "KVAKA"

FINA prodavala tri nekretnine u Karlovačkoj županiji, među njiima i stan u Domobranskoj! Nije bilo zainteresiranih unatoč povoljnim cijenama?!

FINA prodavala tri nekretnine u Karlovačkoj županiji, među njiima i stan u Domobranskoj! Nije bilo zainteresiranih unatoč povoljnim cijenama?!

No tu je napomena - stan je u najmu i posjedu treće osobe. Istaknuta cijena je bila 69.944,92 eura.

Tri nekretnine u Karlovačkoj županiji prodavala je Financijska agencija (FINA) putem javnog poziva no nije ih uspjela prodati jer na njega nije pristigla niti jedna ponuda.

FINA je prodavala više nekretnina no ponude su pristigle za samo njih tri i to čak 18 ponuda. Prostori u Vojniću, Ogulinu u Karlovcu valjda nisu bile dovoljno atraktivne ili je možda cijena previsoka. Evo o čemu se radi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Vojniću je na "bubnju" bio poslovni prostor u Karlovačkoj br. 8 u mezaninu površine 113,50 četvornih metarai suvlasnički udio od polovice poslovnog prostora u prizemlju površine 31,50 četvornih metara. Cijena koju je FINA istaknula u javnom pozivu je 64.292,18 eura.

U Ogulinu se pak prodavao stan 1. katu zgrade u Ulici Bernardina Frankopana 54, površine 51,72 četvornih metara, a koji se sastoji od kuhinje, sobe, wc i kupaonice i polovice zajedničkog hodnika, kojem pripada dio zajedničkog podruma i drvarnice od 8 m2. Sve to uz napomenu da se radi o vanknjižnom vlasništvu te je u tijeku osnivanje i obnova zemljišnoknjižnog uloška. Cijena za stan je bila 23.757,38 eura.


Zanimljivije je da se, s obzirom na potražnju, nije prodao dvosoban stan u DomobranskoJ ulici u Karlovcu no postoji i "kvaka". naime, u opisu stoji "lijevo od ulaza, koji se sastoji od dvije sobe, kuhinje, ostave, kupaonice, wc-a, predsoblja, lođe i balkona, stanu pripada podrum, površine 67,28 m2". No tu je napomena - stan je u najmu i posjedu treće osobe. Istaknuta cijena je bila 69.944,92 eura. 

Izdvojeno


Reci što misliš!