VIJESTI / KARLOVAC

ULICA TINA UJEVIĆA

HZMO prodaje nekretnine diljem Hrvatske među njima i jedan stan u centru Karlovca! Cijena je istaknuta, ako ste zainteresirani evo kad ga možete vidjeti

HZMO prodaje nekretnine diljem Hrvatske među njima i jedan stan u centru Karlovca! Cijena je istaknuta, ako ste zainteresirani evo kad ga možete vidjeti

Vrijeme razgledavanja je od 24. rujna do 1. listopada u vremenu od 9.30 do 10.15 sati.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje oglasilo je prodaju stanova u svom vlasništvu, a radi se od deset stanova i jednoj kući u raznim dijelovima Hrvatske.

Ono što je zanimljivo, da su početne cijene dosta niske, barem što se tiče trenutnih tržišnih uvjeta u prodaji stanova, posebno u gradovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među ponuđenim nekretninama je i mali stan u Ulici Tina Ujevića u Karlovcu.

- Stan Ulica Tina Ujevića 4. Karlovac. Upisan u zemljišnim knjigama Općinskog suda u Karlovcu, Zemljišnoknjižnog odjela u Karlovcu površine 26,4 m2, na 5. katu zgrade sagrađene z.č. br. 1513/7 zk. ul. br. 1254 - posebni dio nekretnine: E:65 k.o. Karlovac II, vlasništvo Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u cijelosti, stoji u natječaju uz napomenu da je početna prodajna cijena - 34.350 eura.


Jamčevina je 10 posto, odnosno 3.435 eura, a može se i razgledati. Vrijeme razgledavanja je od 24. rujna do 1. listopada u vremenu od 9.30 do 10.15 sati. Kontakt osobu možete dobiti na broj 097/796-2186. 

Cijeli natječaj i ostale nekretnine oglašene na prodaju možete pogledati ovdje...

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!