VIJESTI / KARLOVAC

POPLAVA U KARLOVCU

Kupa je konačno posustala i opada polako centimetar po centimetar! Korani se "ne da" u svoje korito, i dalje je na ogromnih 808 cm FOTO GALERIJA

Kupa je konačno posustala i opada polako centimetar po centimetar! Korani se
Čitateljica KAportala

Dežurne službe su na terenu, vatrogasci pomažu građanima u zaštiti njihove imovine a još su jučer izgrađeni zečji nasipi i podijeljene vreće s pijeskom.

Nastavlja se izvanredno stanje na karlovačkom području uz rijeke Kupu i Koranu. Dobra je vijest da vodostaj Kupe opada ali polako, tek dva centimetra na sat. Korana je stala na ogromnih 808 a kad će krenuti opadati pokazat će naredni sati.

Na ovim vodostajima udružene rijeke nizvodno od Karlovca uzrokuju brojne probleme no situacija nije bolja ni uzvodno u naselju Brodarci. Sustav zaštite Karlovca od visokih voda samo je djelomično izgrađen i funkcionira na području Logorišta i Mostanja koji su prije za ovakvih vodostaja bili prvi pod vodom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dežurne službe su na terenu, vatrogasci pomažu građanima u zaštiti njihove imovine a još su jučer izgrađeni zečji nasipi i podijeljene vreće s pijeskom. Još se čekaju nove informacije iz Stožera civilne zaštite Grada Karlovca.

Hrvatski autoklub i dalje javlja da su za promet zatvoren DC36 Karlovac-Blatnica Pokupska-Koritinja-Šišljavić-Rožen Breg i Gradec Pokupski-Lijevo Sredičko, 
DC42 u Ogulinu, DC228 Jurovski Brod-Ozalj-Karlovac na dionicama: Jurovski Brod-Donji Bukovac i u mjestima Kamanje i Gornje Mahično. Neprohodna je i cesta u Brodarcima, problema ima i na području Ozlja.


Kako sada izgleda stanje na Kupi u tom naselju i prema Mahično pogledajte u novoj galeriji KAportala. Fotografije nam je poslala naša čitateljica...

FOTO GALERIJA...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!