VIJESTI / KARLOVAC

EVO ŠTO KAŽU...

U Vodovodu reagiraju na navodne dezinformacije koje se šire: Sustav vodoopskrbe je pod 24-satnim nadzorom, od izvorišta do krajnjih dijelova mreže

U Vodovodu reagiraju na navodne dezinformacije koje se šire: Sustav vodoopskrbe je pod 24-satnim nadzorom, od izvorišta do krajnjih dijelova mreže
foto ilustracija KAportal/čitateljica KAportala

Učestalo ponavljamo kako zamućena i obojena voda nisu za konzumaciju te doista nema potrebe da građani takvu vodu šalju na analizu, kažu u Vodovodu


Iz karlovačkog Vodovoda i kanalizacije danas su reagirali na navodne dezinformacije koje se šire po gradu, a sve naravno zbog česte pojave zamućene i obojene vode u pojedinim dijelovima grada i okolice.

- U javnom prostoru događaju se i dezinformacije o stanju vodoopskrbe i zdravstvenoj ispravnosti vode za piće, navode u Vodovodu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na što se referiraju nisu naveli, no za pretpostaviti je da se radi o najnovijim medijskim istupima Inicijative građana Zvijezde i Gaze koju predvodi Milan Medić. 

Dodaju da ponavljaju i naglašavaju da je "sustav vodoopskrbe pod 24-satnim nadzorom, od izvorišta do krajnjih dijelova distributivne mreže, da je crpljena voda po svim parametrima zdravstveno ispravna te da su sve dosadašnje analize bistre vode uzete na vodoopskrbnoj mreži bile ispravne". 


Učestalo ponavljamo kako zamućena i obojena voda nisu za konzumaciju te doista nema potrebe da građani takvu vodu šalju na analizu, dodaju.

Kada je voda bistra, ona je zdravstveno ispravna i normalno se može konzumirati.
Sve okolnosti oko zamućenja smo komunicirali u više navrata i sve novosti nastavit ćemo komunicirati pravovremeno.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!