Bivša HSS-ova dogradonačelnica Karlovca Marina Kolaković vratila se u politiku – izabrana za predsjednicu Županijske organizacije stranke Milana Bandića

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Milan Bandić koji je zbog počasnog doktorata Sveučilišta u Zagrebu ponovo u središtu hrvatske javnosti koja se pita radi li se o političkoj trgovini ili doista zasluženoj počasti, jučer je bio u Karlovcu gdje je održana osnivačka Skupština Stranke rada i solidarnosti za Karlovačku županiju.

Zamoljen za komentar od novinara RTL-a Bandić je tek poručio kako su oni po snazi treća stranka u Hrvatskoj, a za inicijativu o počasnom doktoratu zagrebačkog sveučilišta rekao je da je to još, kako bi rekao Franjo Tuđman, “ki bi da bi”.

Osnivačka skupština Bandićeve stranke zanimala je naravno tek lokalne novinare koji su je došli popratiti bez obzira na Bandića. No svakako je zanimljivo da se u politiku na mala vrata ponovo vraća bivša dogradonačelnica Karlovca Marina Kolaković. Nekad istaknuta HSS-ovka od sada obnaša dužnost predsjednice županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti.

Za potpredsjednike su izabrani Mario Tomac, Barica Turk i Kristina Starešina Ivićak. Tajnica organizacije je Sanda Smajli.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest