Mostovci su prepuni ideja: Ako pobijede na mjesnim izborima dovest će Advent u Novi Centar, a u Grabriku će češće peći ribice (i još puno toga)

Članovi MOST-a su danas u Grabriku građane počastili ribicama, kažu da su im podijelili 100 porcija. Osim ribica, dijelilu su besplatno i svoje političke poruke i naravno, građane pozvali da izađu na izbore u što većem broju, pa na listićima zaokruže njihova imena.

Dejan Goršćak je tako naveo kako njihova lista jedina nudi konkretan program za Grbrik. On smatra da parkirna mjesta i prostorije mjesnog odbora u toj četvrti nisu dostupne svima, a trebale bi biti, no nije baš jasno na što je pritom mislio. Naglasio je kako će se, ukoliko bude izabran u Vijeće mjesnog odbora, zalagati za energetsku obnovu zgrada, izradu boćališta, te šahovskih ploča kako bi umirovljenici lakše kratili svoje slobodno vrijeme, a da će dati sve od sebe da ovakvih akcija kao što su, primjerice, dijeljenje gulaša ili ribica bude i češće.

Branimir Tot iz Novog Centra pohvalio da je jučer dijelio maslinove grančice ispred Kauflanda. Posebno je istaknuo da će se, ukoliko bude izabran, “zalagati za izgradnju nogostupa duž cijele Ulice Lušćić i dovršiti ga do kraja Ulice Marina Držića, a posebno na trasi oko doma HV, postavljanja sadnica duž cijele Mažuranićeve obale, uređenje stabala u Ulici Tina Ujevića, te u dogovoru sa stanarima u istoj ulici pokušati ishoditi energetsku obnovu nebodera, postavljanja spremnika za odvojeno prikupljanje otpada u Ulici Mirolsva Krleže, popločavanje staze duž zgrade Državnog arhiva i proširenje sadržaja dječjeg igrališta na zelenoj površini pored”. I ne samo to, u suradnji s Gradom i TZ Grada Karlovca pokušat će “u prosincu proširiti Advent na Novi Centar, gdje bi pokraj crkve bile organizirane žive jaslice i adventni sajam”.

Složni su u mišljenju da se ljudima “ogadila politika i razumiju pasivnost birača, ali da bi istu mogli mijenjati prijeko je važno da izađu na birališta, a prva linija promjene i rada za boljitak zajednice su upravo mjesni izbori, a MOST je upravo ta jedina stranka koja je ponudila građanima Novog centra i Grabrika konkretan program”.

KAportal

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest