Karlovački sportski djelatnik Dževad Karić nije pouzdan samo u tom poslu nego je i dobar vinar – njegovo vino srebrno na festivalu u Metlici

Poznati karlovački sportski djelatnik iz Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac i otac kapetana karlovačkih rukometaša Denisa Karića, Dževad Karić, osim što je pouzdan sportski djelatnik uspješan je i privatni poduzetnik. Dževada znaju kao vlasnika Caffe bara La Paon gdje često za šankom mijenja sina Denisa kako bi mogao ići na trening rukometaša, a vrlo malo ih zna da je i uspješan vinar. Skroman je pa se ne hvali. Naime, njegovo bijelo vino nagrađeno je srebrnom medaljom na nedavno održanom Vinskom festivalu u Metlici.

Konačno i to je sport – natjecalo se!

Ovime je dokazao da ruku pod ruku ne idu samo sport i glazba već da ruku pod ruku mogu ići i sport i poduzetništvo. Za oboje je potrebna sklonost prema sportu a Kariću to ne nedostaje. Osim što je čvrsta karika “Đaniju” u rukometnoj školi dokazao je svoju privrženost rukometu i tako što je nakon osvajanja prvog mjesta u 3. HRL za plasman u viši rang, 2. HRL, rukometašicama RK Škola rukometa Karlovac kupio ruksake, ranije i garnituru dresova. Iako nije predsjednik kluba što su mu pojedinci htjeli “namjestiti”!

Skromnost je karakteristika nepretenciozne osobe koja ne smatra da je bolja ili vrednija od drugih ljudi. U svijetu bučnih reklama, jumbo plakata, nasmiješenih ljepotica te uspješnih, bogatih i slavnih ljudi govor o nekim ljudskim vrlinama može izgledati posve bespredmetno. No, uvijek je bilo tako. Vrijednosti se, uostalom, bolje ističu u odnosu na njihove suprotnosti. Jedna od tih “nepopularnih” vrlina je skromnost, druga je poniznost.

Zato, Kariću, čestitke za srebrnu vinsku medalju i hvala na senzibilnosti prema rukometu. Eh, da je barem više takvi!

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest