Mališani iz vrtića Park za svoju “Karlovačku Zvijezdu” dobili nagradu LEGO Store Hrvatska – svakome po jedan lego paketić

Na veliki natječaj LEGO Store Hrvatska kojim su vrtići iz cijele Lijepe Naše pozvani da iskažu svoju kreativnost radovima od lego kockica pristiglo je nekoliko stotina prijava iz cijele Hrvatske. Među njima i više njih iz Karlovačke županije, a na kraju su među samo 10 vrtića čiji su radovi ocijenjeni najboljima izabrani i mališani iz karlovačkog vrtića Park.

Vrtića skupina “Mravići” prijavila se na natječaj sa sjajnom maketom karlovačke Zvijezde, koja je od samog početka privukla veliku pažnju glasača te do samog kraja natječaja ostala u samom vrhu. Na kraju su zauzeli odlično četvrto mjesto.

Dječaci i djevojčice iz vrtića Park zahvaljujući svojoj kreativnosti za nagradu su dobili paketiće lego kockica, koji će im zasigurno pružiti puno zabave.

S vrlo lijepim radovima, koji se ovog puta ipak nisu uspjeli probiti na sam vrh, sudjelovali su i mališani iz karlovačkog vrtića Grabrik, Dječjeg vrtića Duga Resa te ozaljskog Dječjeg vrtića Zvončići.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest