Subota u Gradskoj vijećnici: Rasprava o Zvijezdi sučeljava i kandidate za gradonačelnika

Što je pokazalo istraživanje na prvoj deliberativnoj raspravi u Hrvatskoj uopće, onoj u Karlovcu održanoj prošlogodišnjeg studenog, odnosno, što o revitalizaciji Zvijezde misle građani, što stručnjaci, a što kandididati za gradonačelnike, Karlovčani će moći doznati ove subote u Velikoj gradskoj vijećnici.

Rasprava će biti održana u sklopu europskog projekata “Star Voice: Karlovačko javno-civilno partnerstvo za sudjelovanje građana i povećanje transparentnosti revitalizacije stare gradske jezgre – Zvijezde” od 10 sati. Projektni tim predstavit će rezultate istraživanja s građanskog savjetovanja “Zvijezda: Odakle početi?” održanog 19.11.2016., a osvrt na rezultate istraživanja izložit će pozvani stručnjaci i kandidati za gradonačelnika Karlovca.

Bit će to svi do sad poznati, abecednim redom: Davorin Andrijašević (Most), Nikola Badovinac (HNS), Davor Bartolac (HSS), Damir Mandić (HDZ), Davor Petračić (nezavisni), Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid). Odgovarat će na unaprijed dostavljena pitanja, ali i na pitanja građana.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest