Smjena direktora Gradske toplane izvršena nakon isteka mandata – Latković nastavlja posao kao tehnički rukovoditelj

Foto ilustracija

Donedavni direktor Gradske toplane Inoslav Latković nije odjedanput smijenjen s te dužnosti, već mu je istekao četverogodišnji mandat.

Potvrdili su to odgovarajući na naš upit u ovoj gradskoj tvrtki, pojasnivši da je “Nadzorni odbor po službenoj dužnosti raspisao javni natječaj te je u redovitom postupku zbog isteka mandata dosadašnjem direktoru Inoslavu Latkoviću za novu direktoricu izabrao gospođu Ivanu Fočić”.

Da je do promjene na čelnom mjestu u Gradskoj toplani došlo, podsjetimo, doznalo se u ponedjeljak. Nadzorni odbor je  odluku donio prošli petak, dok je nova direktorica dužnost na kojoj će biti iduće četiri godine preuzela dan poslije.

Sad već bivši direktor – prvi u četverogodišnjoj povijesti Gradske toplane – ostao je u tvrtki, na drugom radnom mjestu.

– Gradska toplana Karlovac zahvaljuje se gospodinu Latkoviću na njegovom dosadašnjem radu na mjestu direktora te u budućem razdoblju očekuje dobru suradnju obzirom na to da je gospodin Latković s 18.06.2016.godine preuzeo dužnost tehničkog rukovoditelja u društvu Gradska toplana Karlovac, naveli su u odgovoru na naš upit.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest