Karlovčani se pripremaju za večerašnju utakmicu – uz Vatrene masovno na Foginovom i još par lokacija

Hrvatski nogometni reprezentativci večeras točno u 21 sat istrčati na stadion u Lensu, a nasuprot njih naći će se reprezentacija Portugala predvođena strašnim Cristianom Ronaldom.

Utakmice osmine finala na Europskom prvenstvu u nogometu pratit će pola planete, a masovno gledanje organizirano je ovog puta i na više lokacija u gradu Karlovcu.

Najnogometnija atmosfera bit će, dakako, na Foginovom kupalištu gdje su već stotine Karlovčana, mladih i starih pratile utakmice Hrvatske u grupnoj fazi. Večeras će šator na Foginovom ponovo biti krcat, ali tamo će velika vrućina i nogometna euforija zasigurno biti podnošljivija jer je na svega par metara čista rijeka Korana.

Kako saznajemo, ekran za gledanje utakmice bit će postavljen i u Šancu gdje se odvija Tesla Radio Festival, a Karlovčani će utakmice gledati i po brojnim kafićima. Neki koje svakako možemo preporučiti su Hollywood Cafe gdje se, u slučaju da Hrvatska zabije gol, može popiti i besplatno pivo, te kultni Papa’s Bar.

KAportal.hr

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/109513/vatreni-spremni-za-portugal-izbornik-cacic-se-odlucio-za-sastav-iz-prve-dvije-utakmice/?autoplay=false&src=kaportal_hr
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest