KAportal Dani Radićeve od 4. do 8. rujna - ove godine naglasak na lokalnim bendovima i umjetnicima, bit će i noviteta | Karlovački informativni web portal

Dani Radićeve od 4. do 8. rujna – ove godine naglasak na lokalnim bendovima i umjetnicima, bit će i noviteta

Već tradicionalni Dani Radićeve ove godine neće se održati paralelno s Danima piva već – nakon njih. Kako ističu organizatori, suštinski razlog zbog kojih su pokrenuti je izmijenjen, ovogodišnji Dani piva vraćaju se u gradu i ponudit će daleko prikladniji program pa nema razloga za “kontriranje”, a kako je vrijeme manifestacije skraćeno na pet dana, tako će Dani Radićeve nadopuniti program u narednih pet dana.

Ipak, bit će i noviteta, a jedan od njih svakako je i stavljanje naglaska na lokalne bendove i umjetnike. U planu je i bogat književni program u kojem će se predstaviti mladi pjesnici, lokalni pisci, neki pomalo neobični i atraktivni vidovi pjesništva, ali i neka atraktivnija književna gostovanja.

Novu uličnu predstavu najavljuju i izuzetno popularne Lutalice, a već po običaju bit će i puno izložbi, likovnog i fotografskog usmjerenja. Nezaobilazni su i plesni performansi, a dijelom će se s Danima Radićeve poklopiti i projekti Karlovac Dance Festivala. Dakako, nije zaboravljen ni glazbeni program, u kojem će na Danima Radićeve prvenstveno predstaviti lokalnu karlovačku i dugorešku scenu.

KAportal.hr

  • Odgovori