DUGA RESA

U Dugu Resu dolazi nova hit komedija "Brak za ručak, ručak za seks" - u Pučkom otvorenom učilištu 30. svibnja

U Dugu Resu dolazi nova hit komedija

Nova hit komedija "Brak za ručak, ručak za seks" dolazi u Dugu Resu, odnosno u dvoranu Pučkog otvorenog učilišta u četvrtak 30. svibnja.

Nakon urnebesne komedije autora i pisca Stanka Holcera "Balkanski seks i grad, čipka i čokolada" nova predstava ponovo se premijerno prikazuje diljem Hrvatske u svibnju gostuje u Kninu, Dugom Selu, Sesvetama, Dugoj Resi, te dva puta u Zagrebu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ na jedan vrlo komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna danas u našem društvu.

Glavni junaci su Ivana (glumi Marta Milosavljević) Natašina (glumi Tijana Janković) rođena sestra i Marko (glumi Ivan Ivanov) Natašin muž. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garosnjeri sa velikim problemima – bez novca da plate ratu za stambeni kredit. Sasvim različiti po karakterima , svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti se, vidjet ćete u ovoj urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti radnim danom od 8 – 15 sati u tajništvu Učilišta Duga Resa ili na blagajni kino dvorane na dan predstave, sat vremena prije početka programa. Rezervirati ih možete na telefon 844-252.

Sponzorirani članak

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.