DUGA RESA

Hit komedija "Brak za ručak, ručak za seks" u četvrtak u 20 sati u dvorani POU Duga Resa

Hit komedija

U dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Dugoj Resi u četvrtak u 20 sati gostuje kazališna hit komedija Stanka Holcera "Brak za ručak, ručak za seks". Nova predstava autora urnebesne komedije "Balkanski seks i grad, čipka i čokolada" premijerno se u svibnju, osim u Dugoj Resi, prikazuje i u Kninu, Dugom Selu, Sesvetama i Zagrebu.

Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ na komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna danas u našem društvu. Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević), njena sestra Nataša (Tijana Janković) i Natašin muž Marko (Ivan Ivanov). Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garsonijeri s velikim problemima – bez novca da plate ratu za stambeni kredit. Sasvim različiti po karakterima , svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti se, vidjet ćete u ovoj urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti radnim danom od 8 – 15 sati u tajništvu Učilišta Duga Resa ili na blagajni kino dvorane na dan predstave, sat vremena prije početka programa. Rezervirati ih možete na telefon 844-252.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal vam, pak, poklanja 2x2 ulaznice, a kako biste došli do njih trebate podijeliti našu objavu s Facebooka KAportala ili Dugaresa.net-a. Napominjemo da podjela mora biti podešena na "Javno" (ili "Public") jer u suprotnom ne možemo vidjeti da ste je podijelili. Nasumičnim odabirom putem aplikacije random.org potom ćemo odabrati dvoje dobitnika.

Ulaznice su osvojile ANITA RAMLJAK i TANJA MRGAN.

KAportal.hr


Reci što misliš!