DUGA RESA

Nogometni turnir s humanom notom - "Dugoreški mališani" uljepšali blagdane obitelji Erdeljac

Nogometni turnir s humanom notom -

Proteklog vikenda u dvorani dugoreškog Učeničkog doma održan je 5. Božićni turnir pod nazivom "Mališani velikog srca", jer je ovaj malonogometni turnir humanitarnog karaktera te se prikupljenim novcem svake godine potpomaže neka od potrebitih obitelji. Na turniru je ovog puta sudjelovalo ukupno 12 ekipa i više od 100 igrača, a kotizacija je iznosila 250 kuna.

Pobjednik turnira bila je ekipa CB „Stadion“, drugo mjesto pripalo je timu CB „Onaj novi“ a treće mjesto osvojila je ekipa CB „Nera“. Najbolji strijelac bio je Filip Milinković, a najbolji golman Matija Škrtić – Kinjo. Najuspješnijima, zasluženo, uručeni su i lijepi pehari.

Božićne blagdane članovi MNK Dugoreški mališani ovog puta uljepšali su obitelji Erdeljac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sav prihod od kotizacija i donacija predan je obitelji Erdeljac iz Dobrenića. Za dječake su kupljene trenirke i nogometna lopta, a roditelji su dobili novčanu pomoć. Zahvaljujemo se svim ostalim ekipama, sucima, volonterima, fotografima te sponzorima: Hotel Duga Resa, Hotel Frankopan, Pivnica Elipsa i Pizzeria Riva za donacije nagrada za najuspješnije – poručili su organizatori turnira MNK Dugoreški mališani te najavili održavanje ovog humanitarnog turnira i dogodine.

KAportal.hr

 


Reci što misliš!