DUGA RESA

U Srednjoj školi Duga Resa zanimljiv program povodom Noći muzeja - zaigrajte "Šutejanu" ili se opustiti u sobi Irene Lukšić

U Srednjoj školi Duga Resa zanimljiv program povodom Noći muzeja -
zaigrajte

Srednja škola Duga Resa za ovogodišnju Noć muzeja priredila je zaista zanimljivu tematiku pod nazivom - Velike obljetnice Miroslav Šutej i Irena Lukšić.

- Svi posjetitelji koji dođu 31. siječnja u 19 sati u Školu moći će zaigrati Šutejanu, originalnu igru inspiriranu djelima Miroslava Šuteja i optičkim iluzijama, ali i saznati poznate i manje poznate detalje o životu i stvaranju akademskog slikara i grafičara, rođenog Dugorešanina koji je osmislio hrvatsku kunu, dizajnirao dresove nogometne reprezentacije i još mnogo toga, najavili su organizatori.

U sobi Irene Lukšić moći će okusiti i poslušati o životu ove velike dugoreške književnice, a svi koji ponesu torbe ili majice u mini tiskari moći će otisnuti zanimljive motive. Za kraj, ali ne manje važno, održat će se Long Fringe Kino s projekcijama učeničkih audiovizualnih radova, a u svjetlosnoj instalaciji na zgradu Srednje škole bit će projekcije učeničkih radova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KAportal.hr


Reci što misliš!