FOTO VIDEO / FOTO KRONIKA

FOTO GALERIJA, VIDEO I treći dan 33. Dana piva Karlovac protekao uz puno dobre zabave na krcatoj Promenadi

FOTO GALERIJA, VIDEO I treći dan 33. Dana piva Karlovac protekao uz
puno dobre zabave na krcatoj Promenadi

Iako nema sumnje da ima i prostora za napredak i sitnih ali objektivnih prigovora, nema sumnje da su Karlovčani, ali i mnogobrojni gosti našeg grada već samim posjetom dali itekako pozitivnu ocjenu novoj koncepciji Dana piva. I u nedjelju se promenadom jedva prolazilo u gužvi kakve gotovo da ne pamtimo. Za dnevne koncerte vrlo dobro su posjećeni bili i nastupi izvanrednog Jonathana i iskusnih veterana Kojota, a navečer je odličnu zabavu priredio Jura Stublić s grupom Film, dok je nedjeljni program zaključila skupina Pips Chips & Videoclips. Jedno od ugodnijih iznenađenja nove koncepcije je Šanac, za koji su mnogi mislili da će biti problematična lokacija zbog blizine ostalih, jačih, događanja, no koncert Pearl Jam Tribute benda, ali i DJ Saša Lenuzzi, gotovo su potpuno i sinoć napunili tribine košarkaškog igrališta.

Za razliku od prve dvije večeri nešto je slabija sinoć bila posjeta jedino na Foginovom, na što je zasigurno utjecala i bolest zbog koje je popularni Edo Maajka morao otkazati nastup. U zadnji čas je "uletio" Kandžija koji je promovirao i svoj novi album "Beton" no nažalost zbog izvanredne situacije Kandžija nije mogao doći s bendom - Golim ženama, već je pjevao uz matricu. No ipak nije došao sam već je s njim došao i nastupio human beatbox Lil Bear.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Današnji program:

Glavna pozornica: 20:15 Svemirko, 21:30 Kawasaki 3P

Šanac: 17:00 DJ Saša Lenuzzi, 18:00 A La Carte, 20:00 Nipples

ŠRC Korana: cjelodnevna predavanja i radionice u okviru Obrtničkog sajma i Sajma poljoprivrede, Dan ceha građevinara, 18:00 Black & White, 20:00 KUD-ovi, 21:00 Black & White

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!