FOTO VIDEO / FOTO KRONIKA

FOTO, VIDEO Kišna večer utjecala na promjene rasporeda na Danima piva i smanjila posjetu, Kawasaki 3P ipak privukli brojne fanove

FOTO, VIDEO Kišna večer utjecala na promjene rasporeda na Danima
piva i smanjila posjetu, Kawasaki 3P ipak privukli brojne fanove

Kišno nevrijeme koje je pogodilo Karlovac utjecalo je, dakako, i na 33. Dane piva, na kojima je podosta programa odgođeno i prebačeno na danas. Organizatori su još rano poslijepodne odlučili da se otkaže sav program u Šancu, ali planirani izvođači prebačeni su u današnji raspored - neki na glavnu pozornicu, a neki ostaju u Šancu.

Ipak, odlučeno je da će se koncerti na glavnoj pozornici održati bez obzira na vrijeme, a tako je i bilo. Na Svemirka su došli tek najokorjeliji fanovi, ali popularni Kawasaki 3P privukao je vrlo solidnu brojku posjetitelja koje nisu spriječili ni kiša ni hladnoća da uživaju u energičnom nastupu benda čiji je frontmen u više navrata zasluženo pohvalio fanove na vjernosti i u ovim nezgodnim uvjetima. Smilovalo se malo i nebo pa je kiša čak i prestala na neko vrijeme.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas je posljednja večer 33. Dana piva, ali i 16. Obrtničkog sajma i 1. Sajma poljoprivrede. Iako smo se probudili u kišnom i hladnjikavom jutru prognoza je dobra i poslijepodne i navečer ne bi trebalo biti kiše.

Glavna pozornica: 19:00 Nipples, 20:15 Porto Morto, 21:30 Urban & 4

Šanac: 17:00 DJ Saša Lenuzzi, 20:15 Nos Tress, 22:00 A La Carte

ŠRC Korana: cjelodnevna predavanja i okrugli stolovi u okviru Obrtničkog sajma i Sajma poljoprivrede, 18:00 TS Skitnice, 20:00 KUD-ovi, 21:00 TS Skitnice

KAportal.hr


Reci što misliš!