NOVA PONUDA

Nakon posebne ponude pivskih jela, u listopadu nova gastro akcija – u sedam karlovačkih restorana kušajte jela od gljiva

Nastavljaju se male, ali zgodne gastro akcije koje donose
specijalizirana jela u karlovačke restorane i ugostiteljske
objekte. Nakon što su na meniju bila jela s pivom, tijekom
listopada u sedam karlovačkih restorana (ili osam ako Kristal i
Palmu gledamo odvojeno) možete kušati jela od gljiva. 

U akciji sudjeluju:

Lovački rog – teleći medaljoni s gljivama i
krumpirom, odrezak od vepra u umaku od vrganja s okruglicama od
kruha, rižoto s vrganjima

Kalvarija – krem juha od vrganja pripremana na
poriluku, restani vrganji s jajima, odrezak “Branimir” (odrezak
od teleće ruže punjen šunkom i sirom u umaku od vrganja), odrezak
“Kalvarija” (pohani odrezak purećeg filea punjen restanim
vrganjima)

Tempo – juha od kestena i vrganja s krutonima,
namaz od vrganja i vinjaka s domaćom focacciom, medaljoni u umaku
od šumskih plodova i rosti od krumpira

Kristal i Palma – krepka juha od vrganja,
karlovački rezanci s vrganjima, rolane palačinke u umaku od
vrganja, lungić medaljoni u umaku od šumskih gljiva s njokima

Kostanjac – burger 1579 (brioche pecivo, umak od
gorušice i majoneze, salata, 100% hrvatska junetina, umak od
gorgonzole i cheddar sira s ipa craft pivom, kapula i šampinjoni
kuhani u pivu, čips), burger šefa kužine (brioche pecivo, 100%
hrvatska junetina, salata, rajčice, umak od češnjaka i majoneze,
cheddar sir, karamelizirana kapula i šampinjoni, hrskavi luk)

Kvaka – juha od vrganja, rižoto s lungićem i
vrganjima, fettuccini s vrganjima i burrata sirom, teletina u
umaku od pršuta, kadulje i smeđih šampinjona uz njoke, teletina
sa smeđim šampinjonima i graškom uz palentu, lungić punjen sirom,
vrganjima i pancetom uz pikantni krumpir, štrudla od šumskih
gljiva uz domaće vrhnje

Kastel – domaći pljukanci s biftekom i
tartufima, rolani teleći ramsteak u panceti, palenta s tartufima,
tartuf majoneza

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest