Jedna porcija krumpira košta 30,14 kuna, a umak od rajčice, odnosno kečap za jednu porciju je samo četiri i pol kune "jeftiniji". Košta nevjerojatnih 25,62 kune.
“Pa gdje to ima, ovo je ludo”. Ovo je bio kratki komentar
tročlane grupe biciklista iz Karlovca koji su na
putu svratili na kratku okrjepu u Hotel Josipdol.
Naručili su tri porcije pečenog krumpira, “pommes fritesa” s
prilogom – umakom od rajčice, a cijena koja je bila na računu ih
je oborila.
Jedna porcija krumpira košta 30,14 kuna, a umak od rajčice,
odnosno kečap za jednu porciju je samo četiri i pol kune
“jeftiniji”. Košta nevjerojatnih 25,62 kune.
Dečki su se s ovim računom “pohvalili” Gastro špijunu koji ga je
i objavio na Facebooku. Drugi put, bez kečapa, molim!