Već oko 11 sati na terasi školskog praktikuma posjetitelji će ovu deliciju moći i isprobati.
U dvorištu karlovačke Trgovačko – ugostiteljske škole
ponovo će se kuhati, a ovog petka na meniju je tradicionalni fiš
– paprikaš.
Ovaj će specijalitet, javlja nam ravnatelj Damir Pleša, uz pomoć
svojih mentora pripremati učenici škole.
– Kuhanje fiša počet će u 8 sati, svim prisutnima učenici će
imati priliku pokazati svoje vještine u kuhanju jela na otvorenoj
vatri. Kao i prošle jeseni, osim klasičnog fiša, revijalno, izvan
konkurencije pripremat će se i jedan kotlić od filetirane ribe,
rekao nam je ravnatelj.
Već oko 11 sati na terasi škSvolskog praktikuma posjetitelji će
ovu deliciju moći i isprobati.
– Nemojte propustiti ovaj užitak za nepce i obavezno navratite.
Svi ste dobrodošli, kažu u školi.