GASTRO

Restoran M-90 prepoznat po ponudi ribe i morskih plodova - sezonski jelovnik donosi i nešto novo, pogledajte ponudu...

Restoran M-90 prepoznat po ponudi ribe i morskih plodova - sezonski
jelovnik donosi i nešto novo, pogledajte ponudu...

Restoran M-90 se nalazi na staroj Karlovačkoj cesti, u neposrednoj blizini naplatnih kućica. Okružen je lijepom prirodom, a ispred restorana je na raspolaganju veliki parking. Vrlo ugodna atmosfera i ambijent se osobito osjeti u zimskom vrtu koji je na raspolaganju u bilo koje doba godine sa mogućnošću grijanja ili hlađenja ovisno o potrebi.

Jela se pripremaju na roštilju s drvenim ugljenom, a po narudžbi radimo jela ispod peke (hobotnica, teletina, purica...). U skladu sa sezonom u naš jelovnik stavljamo jela pripremljena od sezonskih namirnica. Kako je ovo vrijeme šparoga i sipe tako se i naši kuhari služe tim namirnicama i kreiraju jela upravo od njih . Ističemo fritaju od sipe i šparoga, crni rižoto od sipe, šurlice ili rižoto od kozica i šparoga, filet od orade sa šparogama na domaćoj tjestenini, biftek sa šparogama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Restoran M-90 nudi veliku ponudu morske ribe i morskih plodova, ali i mesnih specijaliteta. A kako se bliži Uskrs i Veliki petak, za taj dan i cijeli tjedan nudimo veliki izbor morskih plodova i ribe. Izdvajamo - hobotnicu na salatu M-90, riblju marinadu, riblju paštetu, zapečene školjke Sv. Jakob, romb, kovač, jadranske lignje, smuđ, šurlice sa kozicama, crni rižoto od sipe...

Deserti su rađeni isključivo na domaći način i definitivno morate probati nešto od toga. U svakodnevnoj ponudi restoran M-90 nudi poznatu našu rožatu, tortu od sira, tortu od čokolade, tortu od mrkve, panna cottu sa šumskim voćem..

Novo u ponudi su domaće rakije Magdić raznih okusa - maline, dunje, viljamovka, orahovec, travarica, borovnica, medica. Osim rakije, za aperitiv preporučamo čašu pjenušca Ravalico.

Uskoro će se naša ponuda obogatiti s vinima kuće, iz našeg vlastitog podrumarstva, pošto je vlasnik Alexander, inače veliki ljubitelj vina već pokupio lijepe medalje na natjecanjima, te su stoga vlasnici odlučili ponuditi svoje vino gostima restorana. Malo više o toj priči sljedeći put.

Primamo predbilježbe za rezervacije za krstitke, rođendane i ostale proslave. Upit za menu i cijenu pošaljite preko maila ili mobitelom.

Restoran je otvoren svaki dan osim nedjeljom (osim po dogovoru za više od 20 osoba). Više informacija na webu  Restorana  M-90.

PRATITE NAS NA FACEBOOKU...

KONTAKT: 

RESTORAN M-90, Zagrebačka bb, Karlovac

Telefon: 047/637-644, 098/361-103, Fax: 047/844-626 E-mail: [email protected]

GDJE SMO?

Izdvojeno


Reci što misliš!