GASTRO

JEDVA DOČEKALI

Restoran Kvaka preuređen dočekao prve goste nakon pauze zbog koronavirusa

Restoran Kvaka preuređen dočekao prve goste nakon pauze zbog koronavirusa

Unatoč novoj regulaciji prometa do Kvake na Dubovac može se i dalje iz pravca grada doći autom Primorskom i Bulićevom, a biciklom ili pješice po nogostupu Marmontovom ili Mažuranićevom obalom.

Zbog preuređenja Marmontove aleja i nove regulacije prometa u tom dijelu grada Karlovca do popularne Kvake na Kupi koja je od ponedjeljka 11. svibnja ponovno otvorena za sve goste nakon što je bila zatvorena zbog pandemije korona virusa, privremeno se autom iz pravca grada može od kružnog toka, Primorskom ulicom do Bulićeve, te ravno preko Marmontove na parking ispred teniskih terena, ili preko nasipa na parking ispred restorana. Pješice ili biciklom i dalje se iz pravca grada do Kvake može doći nogostupom po Marmontovoj te Mažuranićevom obalom preko Žorovice do Veslačkog doma na Kupi.

Radno vrijeme je svakog dana od 9 do 22 sata, a telefon za narudžbe 047416-616.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dočekali smo konačno i taj 11. svibnja da ponovno otvorimo vrata našeg restorana. Ova grozna situacija zbog korona virusa nije nas ostavila da sjedimo doma već smo bili kreativni i uredili smo svašta nešto za sve nas. Posjetite nas, bit' ćete ugodno iznenađeni. Očekujemo vas s radošću, napisala je na svojoj Facebook stranici Renata Grubešić, jedna od suvlasnica ovog kultnog restorana na obali Kupe na Dubovcu.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!