GASTRO

GASTRO IZLET

Hrvatske influencerice posjetile karlovačku Konobu Črni kos - oduševljene svime, pogledajte dojmove

Hrvatske influencerice posjetile karlovačku Konobu Črni kos - oduševljene svime, pogledajte dojmove

Črni Kos - potpuno otkriće u koje ću se svakako vratiti. Restoran u kojem je apsolutno sve što sam probala bilo jako ukusno.

Martina Benić (@m_tina_benich) 
- Bio organizator ili ne, teško je znati kako će sve proći i hoće li kako moje tako i tuđa lica na kraju biti sretna i nasmijana. Osjećaj me nikad nije prevario, pa tako ni ovaj put! Nakon cijelodnevne avanture znala sam da šećer moram ostaviti za kraj - konobu Črni kos!

Već kod same organizacije, osjetila sam tu toplinu i osjećaj kao kod kuće, a na kraju sve je bilo još i čarobno uz doček samog osoblja, apiritiva, posebno i na domaći način pripremljene hrane u nekoliko slijedova s dodatkom ljubavi u svakom tanjuru. Vrhunskih vina i za kraj neopisivo finih deserata. Sama konoba odiše toplinom, pozitivom, ugodnošću. Ovim putem se želim posebno zahvaliti gazdi konobe g.Davoru Kosiću, šeficom kuhinje Moniki Čulig, kao i svom ostalom osoblju. Hvala vam od srca! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Morana Pavić Moka (@curly_morena)
- Definitivno dolazim ponovo. Imaju za klince park tako da mogu u miru uživati u hrani. Znate ono kad ste baš siti, a toliko je fino i ne možeš prestati jest. E tako vam je sve što tamo probate.

Ana Ivančić (@my_off_days)
- Kao šlag na kraju naseg cjelodnevnog druzenja isli smo u konobu Črni Kos na klopu.
Koja gozba. Toliki izbor ukusne i prefine hrane da ne znas sto bi prije. Morala sam probati svako jelo po malo i ne znam sto je bilo ukusnije. Definitivno velika preporuka od srca.

Nera Nikolić (@nera_nikolic)
- Črni Kos - potpuno otkriće u koje ću se svakako vratiti. Restoran u kojem je apsolutno sve što sam probala bilo jako ukusno.

Manuela Svorcan (@manuelasvorcan)
- Apsolutno sam fascinirana cjelokupnim team buildingom, od raftinga, ekipe, organizacije i klope koja je bila vrhunska. Organizacija na nivou, jednako kao i usluga. Svakako već planiram s prijateljima na jedan cjelodnevni izlet i opuštanje. 
Konoba Črni kos je ispunila sva moja očekivanja, hrana je bila i vise nego ukusna, jednostavno kada kreneš ne možeš stati. Svakako je konoba Črni Kos moja preporuka i vraćam se prvom prilikom! ❤️

Anela Conary (@anelistar)
- Konoba Crni Kos, mjesto na kojem će vaše nepce uživati, zapamtiti okuse i vratit vas opet tu. 
Teranino, savršen aperitiv uz carpaccio od hobotnice ili biftek salatu s grana padano za predjelo kao odličan uvod u teletinu ispod peke. Usluga koja se brine da vam čaša ne ostane prazna, ugodan ambijent na čijoj se terasi osim kutka za opuštanje nalazi i park za djecu, garantira opušten ručak ili večeru u omiljenom društvu.
Palačinke u karameli ispod peke sam probala prvi, a sigurno ne i zadnji put!

Danijela Šola Kušec (@daniella.ods)
- Ako poželite iznenaditi svog partnera odličnom hranom, definitivno odite u konobu Črni Kos. 
A ako imate klince i nemate baka servis nije problem jer imaju parkić za djecu. Pa jel može bolje? Može ako za aperitiv popijete Teranino.

Danijela Frlan (@danijelafrlan)
- Ako želite,barem nakratko, pobjeći iz gradske vreve u malu oazu zelenila i mira onda je Konoba Črni Kos pravi izbor za vas. Ugodan ambijent i ljubazno osoblje uz finu i uvijek svježe pripremljenu hranu te velik izbor pića riječi su koje najbolje opisuju Konobu Črni Kos. Hrana koju su za nas pripremili u par slijedova u ovoj konobi je bila vrlo ukusna a vrhunac svega za mene su bile palačinke ispod peke po posebnom receptu. Palačinke su toliko savršene da ću svakako kada god budem u blizini Karlovca svratiti u Konobu Črni Kos barem na palačinke.

Danijela Tomšić (@ourfamilychronicle)
- Preukusna i vrhunska hrana, ugodan i opuštajući ambijent, simpatični i nasmiješeni domaćini - sve to krasi poznatu karlovačku konobu zvanu Črni kos! Nedavno sam bila prvi put, ali sigurno ne i zadnji!
Mali hint: domaće palačinke ispod peke! Nema na čemu! �

Ana Krznarić (@fashion.around.ana) 
- Konoba Črni Kos me u potpunosti oduševila! Od samog ambijenta, dočeka, aperitiva pa do sljedova raznih jela. Ne znam samo koji mi je carpaccio bio bolji, onaj od hobotnice ili bifteka. Savršeno tijesto u umaku od piletine i kikirikija uz vino rose, teletina ispod peke, na kraju deserti.... Vraćam se ponovno!!!

Djevojke koje su bile prisutne :
- Martina Benić (@m_tina_benich)
- Anela Conary (@anelistar)
- Nera Nikolić (@nera_nikolic) 
- Morena Pavić Moka (@curly_morena)
- Danijela Šola Kušec (@daniella.ods)
- Danijela Tomšić (@ourfamilychronicle)
- Danijela Frlan (@danijelafrlan) sa sestrom Teom
- Karla Hodak (@thisis_karla)
- Mia Barešić (@mia_baresic)
- Manuela Svorcan (@manuelasvorcan)
- Suzana Kvesić (@suzanakvesic)
- Ana Krznarić (@fashion.around.ana) 
- Ana Ivančić (@my_off_days) 

Foto i video u vodstvu g.Srećko Radelić
(www.digitalni-tisak.hr  @digital.production.karlovac)

Rafting agencija pod vodstvom g.Valentino Štedul
(www.raft.com.hr   @terra_croatica) 

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU...

 

Izdvojeno


Reci što misliš!