GASTRO

LJETO NA MREŽNICI

Prvog vikenda velik interes za Dnevni boravak na Mrežnici - uz rijeku u Zvečaju tražilo se mjesto više!

Prvog vikenda velik interes za Dnevni boravak na Mrežnici - uz rijeku u Zvečaju tražilo se mjesto više!

Sve je pratila sjajna gastronomska ponuda. Posjetitelji su mogli uživati u junećem burgeru, beyond burgeru, čipsu od šarana, pohanom sladoledu i koktelima.

Dnevni boravak na Mrežnici nešto je novo u turističkoj i gastro ponudi tzv. "Mrežničke rivijere", a osmislili su ga Restoran DP u suradnji s Izvan fokusa.

Otvorenje je prošlo u veseloj i opuštenoj atmosferi, te se tražilo mjesto više na potpuno rezerviranoj terasi Mrežničke kuće u Zvečaju. Opušteni ambijent i sunčano vrijeme posjetiteljima je dalo dašak manifestacije koja ima je nedostajala. Imali su prilike uživati u prirodi i već poznatim dekoracijama Dnevnog boravka – klupama od paleta, dekicama, lampicama i ostalim ukrasima. Sve je pratila i sjajna gastronomska ponuda. Posjetitelji su mogli uživati u junećem burgeru, beyond burgeru, čipsu od šarana, pohanom sladoledu i koktelima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U prirodnom ambijentu uz rijeku Mrežnicu započela je priča Dnevnog boravka na Mrežnici. Tijekom cijelog ljeta posjetitelji će moći uživati u ljepotama rijeke Mrežnice i gastronomskoj ponudi proizašloj iz kuhinje Mrežničke kuće. Također, planirani su i tematski vikendi za vrijeme kojih će se posjetiteljima prezentirati različite vrste kuhinje. Kubanska, kineska, španjolska kuhinja samo su neke od tema koje će se izmjenjivati tijekom čitavog ljeta. Gastronomskim putovanjem kroz Dnevni boravak na Mrežnici planira se obići i Hrvatsku te prezentirati kuhinju Istre, Dalmacije i kontinentalne Hrvatske. Uz razna jela biti će ponuđeni i kokteli insprirani spomenutim krajevima, kažu nam iz udruge Izvan fokusa.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!