GASTRO

brza hrana na putu za more

Otvoren McDonald's Vukova Gorica - prvi na autocesti A-1 i drugi u Karlovačkoj županiji

Otvoren McDonald's Vukova Gorica - prvi na autocesti A-1 i drugi u Karlovačkoj županiji

Poslužuje se i doručak, a radno je vrijeme McDonald'sa Vukova Gorica od 6 ujutro do ponoći i otvoren je svaki dan

Odlazak na more za većinu putnika podrazumijeva usputno stajanje za kavu i obrok s nogu. Rituali su to koje godinama njegujemo, a odsad predah možete napraviti u novo-otvorenom McDonald'su Vukova Gorica, u sklopu INA odmorišta. McDonald'sa Vukova Gorica 35. je McDonald's restoran u Hrvatskoj i prvi na autocesti A 1 Zagreb - Split, javili su iu lanca brze hrane.

Za razbuđivanje u bilo koje doba dana i odmoran nastavak putovanja, u čitavom restoranu poslužuje se McCafé kava, svježe mljevena 100% arabica. Neodoljive burgere i krumpiriće te kremastu kavu možete naručiti sigurno i samostalno na samoposlužnim kioscima u moderno uređenom prostoru s prostranom terasom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poslužuje se i doručak, a radno je vrijeme McDonald'sa Vukova Gorica od 6 ujutro do ponoći i otvoren je svaki dan, navodi se u njihovom priopćenju.

- Ovo nam je otvorenje iznimno značajno jer se događa usprkos svim izazovima uslijed krize koju je izazvao COVID - 19. Vjerujem da će naš prvi McDonald's na autocesti postati omiljeno mjesto za predah i domaćim i stranim turistima, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska, dodajući kako će fokus i dalje biti na sigurnosti i zaštiti zdravlja gostiju i zaposlenika.

Izdvojeno


Reci što misliš!