GASTRO

ŠTRUDLAFEST

Rujan u znak štrudle: Gastro manifestacija ŠtrudlaFest održat će se i ove godine u Jaškovu

Rujan u znak štrudle: Gastro manifestacija ŠtrudlaFest održat će se i ove godine u Jaškovu

Tjedan štrudle Karlovačke županije, poznatiji kao ŠtrudlaFest i ove godine održat će se od 4. do 13. rujna u Jaškovo ali i diljem Karlovačke županije.

Od događanja “Iz Jaškova za svijet… štrudla za Guinnessa” do već tradicionalnog ŠtrudlaFesta u selu štrudli. Mjesto Jaškovo i ove godine ugostit će mnoge posjetitelje na 5. festivalu štrudle od 4. do 13. rujna, a ova gastro manifestacija obilježit će se i diljem Karlovačke županije.

Organizatori najavljuju kako ove godine, zbog pandemije korona virusa i mjera koje se moraju poštivati, ŠtrudlaFest će se održati  prema drugačijem konceptu, no neće biti ništa manje zabavnih gastro i kulturnih sadržaja. Restorani diljem Karlovačke županije pripremaju za posjetitelje sjajnu ponudu štrudli po promotivnim cijenama. Razne okuse slasnih štrudli moći će se pronaći naravno i u Jaškovu – selu štrudle. Uz štrudle ovogodišnji program donosi i čitav niz radionica – likovne, gastro, bike ture.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dio ponude i ove godine bit će štrudalfest piknik, koji, kako kažu organizatori, oduševio je posjetitelje prošlogodišnjeg festivala štrudle te će tako opet svim zainteresiranima biti dostupni posebni paketi piknik košara s kojima mogu krenuti u istraživanje Jaškova i bajkovitog ozaljskog kraja.

No, osim gastro priče za vrijeme Štrudlafesta, Grad Ozalj kao domaćin, bit će centar kulturnih događanja s izložbom i koncertom, a u priču uključit će se i karlovačka Aquatika slatkovodni akvarij, koji će za svoje posjetitelje pripremiti posebnu ponudu. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!