GASTRO

UKUSNA JESEN

Nakon specijaliteta s pivom, ove jeseni karlovački restorani nude bogatu ponudu jela s gljivama

Nakon specijaliteta s pivom, ove jeseni karlovački restorani nude bogatu ponudu jela s gljivama

Nakon vrlo uspješnog gastro programa u kojem su karlovački restorani nudili "pivska jela", ove jeseni u 11 karlovačkih restorana posjetitelji će moći uživati u - jelima od gljiva. 

Karlovac se može pohvaliti šumom Kozjačom, a i okolica grada zaista obiluje šumama, pa tako i šumskim plodovima. Gljive su vrlo popularna i često viđena namirnica na tanjuru. To su prepoznali i karlovački ugostitelji te su uz pivo kao važnu namirnicu istaknuli upravo gljive. U ponudu restorana se tako mogu naći - rižoto sa šumskim gljivama, umak od lisičarki, kremasta juha od vrganja, te brojna druga jela s gljivama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Turistička zajednica grada Karlovca ovu ponudu podržava i posebnom promotivnom kampanjom koja će krajati sve do kraja listopada, a ako je suditi po onoj u vrijeme "pivskih jela" itekako je korisna i uspješna, jer su pokazatelji i odlični, a Karlovac je u zbog pandemije koronavirusa katastrofalnoj turističkoj godini jedna od rijetkih sredina s porastom broja domaćih turista, koji su upravo i ciljana grupacija. 

U akciju su uključeni Kalvarija, restoran Dobra hotela Korana Srakovčić, Lovački rog, Tempo, M90, Kastel, bistro Palma i restoran Kristal, konoba Črni kos, Pod starimi krovovi, Lana Korana i konoba Kostanjac.

Kompletnu ponudu po restoranima možete pronaći OVDJE.

Izdvojeno


Reci što misliš!