GASTRO

FINA PAPICA

Konoba Črni kos i usred pandemije ustrajna u svojoj gastro ponudi - sve s bogatog menija moguće naručiti uz dostavu

Konoba Črni kos i usred pandemije ustrajna u svojoj gastro ponudi - sve s bogatog menija moguće naručiti uz dostavu

Našu hranu pripremamo za osobno preuzimanje pred ulaznim vratima u konobu, poštujući epidemiološke mjere, te također vršimo uslugu dostave.

Konoba Črni kos je u ovom drugom krugu epidemioloških mjera i lockdowna odlučila raditi, kao i većina ugostiteljskih objekata, iza zaključanih vrata.

Naime, u proljetnom lockdownu nismo radili odnosno pripremali hranu, nego smo uređivali parking, sadili bilje, imali sitnije radove u konobi. Sada smo, prateći razvoj situacije, ipak odlučili da ostajemo raditi, što i iz psiholoških razloga zvuči dobro.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Našu hranu pripremamo za osobno preuzimanje pred ulaznim vratima u konobu, poštujući epidemiološke mjere, te također vršimo uslugu dostave. 

Ponudu nismo zaokrenuli, tako da se kod nas ni dalje ne mogu naručiti klasični gableci, ćevapi, pljeskavice i ostala jela sa roštilja. Ostali smo vjerni sebi i našim starim gostima, za koje nam je iznimno drago da i u ovim vremenima naručuju od nas jela koja su konzumirali u konobi u nekim ljepšim danima (koja će uskoro opet doći!).

Također nam je veliko zadovoljstvo što smo dobili i neke nove goste, kojima je drago što smo se u ovim vremenima prilagodili i sa radnim vremenom i sa samom dostavom kao takvom.

Tako u konobi Črni kos i dalje možete naručiti naša prepoznatljiva jela: teletina, hobotnica ili janjetina pod pekom, pašticada, gulaš od divljači, kotlovina, brudet, gulaš od hobotnice, žgvacet od mesa kokoši ili boškarina, teleći odrezak u umaku od vrganja, buncek sa zeljem, ombolo, domaće kobasice, krvavice, nezaobilazni specijaliteti poput rižota sa biftekom, istarskom kobasicom, plodovima mora i sipom te domaće tjestenine (pljukanci, široki rezanci, njoki, kroketi, fuži, krpice, mlinci),te domaće slastice poput već popularnih naših štrudli, štrukli, knedli, salenjaka, fritula, pita, suhih kolačića.

Svježa riba i specijaliteti iz mora i dalje se nude na istoj adresi, osobito petkom.

Kako smo svjesni da se u ovo lijepo doba godine ipak neće održavati Advent, te uživati u kuhanom vinu, adventskim kobasicama, fritulama, knedlima... odlučili smo tople napitke pripremati u konobi i također ih nuditi za van.

Isto tako pripremamo tri vrste adventskih kobasica sa različitim dodacima...( umak od hrena i vrhnja, džem od luka, dinstano kiselo zelje, rikola, umak od senfa i vrhnja, prženi luk....).

Kako je i prije epidemioloških mjera naša velika želja bila da dio svojih proizvoda koje pripremamo u konobi plasiramo kao sirovinu sa kojom možete raditi vlastite kulinarske delicije, tome se sad možemo više posvetiti.

Naime, našu domaću tjesteninu pakiramo u paketiće raznih težina, džem od luka ili pak karamelu u simpatične staklenke, suhe keksiće u limene kutijice te kao takvi upakirani mogu biti i zanimljiv i nadasve ukusan poklon za Vaše prijatelje, poslovne suradnike i slično. Također, slažemo poklon pakete sa našim već navedenim proizvodima, uz dodatak butelje vina, ručno rezanog pršuta, sira, suhog voća, meda, prirodnog soka. Obratite nam se za individualne dogovore oko istog.

Važno je napomenuti da smo promjenili radno vrijeme, u odnosu na uobičajeno. Tako sada radimo sve dane u tjednu, i to:

ponedjeljak - četvrtak 10-17h
petak 10 - 20 h
subota 12 - 20h
nedjelja 12 - 17h

Naručiti svoju hranu možete na brojeve telefona:
047/645 - 455
091/648 - 4444

Pratite nas na našoj Facebook stranici gdje svakodnevno objavljujemo ponudu.

U nadi i vjeri za boljim vremenima koja svakako moraju doći, ustrajemo u svojoj viziji i ljubavi prema ovom poslu, te se nadamo da ćemo uskoro to moći podijeliti sa našim starim i novim gostima, za stolom, kako i priliči uz dobro vino i još bolju hranu.

Sve Vas pozdravljaju Monika i Darko. 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.