GASTRO

ZA SLADOKUSCE

Jesenska slastica: U 12 karlovačkih restorana, slastičarnica, konobi i bistroa čekaju vas ukusna jela od kestena

Jesenska slastica: U 12 karlovačkih restorana, slastičarnica, konobi i bistroa čekaju vas ukusna jela od kestena

U ponudi su jela poput juhe i njoka od kestena, slastice kao što su cheesecake, kolač, torte i rolade s kestenima, ali i brojne prigodne slastice u čaši.

Turistička zajednica grada Karlovca u sklopu IQM projekta već drugu godinu za redom kontinuirano provodi promociju gastronomske ponude. Tijekom godine karlovački restorani radili su tematske jelovnike pa su tako posjetitelji grada na četiri rijeke mogli uživati u maštovitim slasticama i jelima od jagoda, ribljim jelima, jelima pripremljenim s pivom kao namirnicom, jelima s gljivama, a sada su se brojni karlovački restorani i slastičarnice potrudili i osmislili bogatu ponudu jela od kestena!

Bogata ponuda tako čeka vas u sljedećim ugostiteljskim objektima: restoranu Kvaka, bistrou Palma, restoranu Kalvarija, hotelu Korana Srakovčić, konobi Črni kos, restoranima Lana Korana, Lovački rog, Kristal i Tempo, bistrou Kastel te slastičarnicama Tara sweets i Choco caffe bar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ponudi su jela poput juhe i njoka od kestena, slastice kao što su cheesecake, kolač, torte i rolade s kestenima, ali i brojne prigodne slastice u čaši. Ova ponuda će trajati do kraja studenog tako da iskoristite lijepe jesenske dane za šetnju Karlovcem, uživanje u predivnim bojama drveća te isprobavanje savršenih slastica.

Ukoliko ste, pak, od onih koji vole pripremati vlastite slastice inspiraciju za pripremu slastica s kestenima te odlične savjete o ovoj namirnici donosi vam na blogu Visit Karlovac Hrvoje Stojanov u receptima Jesenska torta s kestenima i Domaći vodenjaci s kesten filom. U slast!

(foto: Denis Stošić)

Izdvojeno


Reci što misliš!