GASTRO

ZA GURMANE

Počeli 2. Dani okusa hrvatske tradicije - posebnu ponudu ima i restoran hotela Korana Srakovčić iz Karlovca

Počeli 2. Dani okusa hrvatske tradicije - posebnu ponudu ima i restoran hotela Korana Srakovčić iz Karlovca
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Svi restorani do 28. studenog nude i posebne ukusne menije s domaćim namirnicama.

Do 28. studenog traju 2. Dani okusa hrvatske tradicije, koje pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta zajednički organiziraju županijske turističke zajednice i lokalni ugostitelji. 

Ova manifestacija započela je s dodjelom oznake "Okusi hrvatske tradicije" za pet novih restorana, među kojima je i restoran hotela Korana Srakovčić u Karlovcu, koji je tako i prvi karlovački restoran s ovom oznakom. Oznaku su dobili i restorani Franz iz Bjelovara, Cvituša iz Lovinca i Hungry Bear iz Vrhovina te restoran i vinarija Coner iz Kapele.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U projektu sada sudjeluje stotinjak restorana, a svi oni pripremili su i posebne menije za ovo razdoblje. 

U karlovačkom restoranu hotela Korana Srakovčić tako su vam do 28. studenog na raspolaganju dva posebna menija u okviru manifestacije "Okusi hrvatske tradicije" - po cijeni od 125 kuna nudi se meni s domaćim kobasicama i svježim sirom i vrhnjem za predjelo te divljači na lovački kao glavnim jelom, uz desert, dok je po cijeni od 195 kuna ponuđen meni s vrganjima s prepeličjim jajima kao predjelom te pačjim prsima s mlincima kao glavnim jelom, također uz desert.

Izdvojeno


Reci što misliš!