GASTRO

ADVENT U KARLOVCU

Gastro ponuda iz Like stiže na karlovački Advent - Bistro La Ursula iz Mrzlin Grada imat će svoju kućicu sa specijalitetima

Gastro ponuda iz Like stiže na karlovački Advent - Bistro La Ursula iz Mrzlin Grada imat će svoju kućicu sa specijalitetima

Za svaki prodani proizvod, La Ursula donira 1 kunun karlovačkoj udruzi za djecu oboljelu od malignih bolesti "Jak kao Jakov", rekao je Božić uz poziv.

Turističko naselje Mrzlin Grad kod Korenice i tamošnji bistro La Ursula obogatili su gastro ponudu ovog dijela Like, a sad će se predstaviti i Karlovčanima na karlovačkom Adventu.

Kako nam javlja Martin Božić, Karlovčanin koji vodi turističko naselje, potrudit će se kreiranju pozitivnih emocija i uspomena na karlovačkom Adventu svojom ugostiteljskom ponudom, a imat će i humanitarnu notu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Posjetitelji naše kućice od 17.- 31.12. na Promenadi moći će isprobati Divljakušu, Jabučicu, Pileći nepar i Kobaju. Za svaki prodani proizvod, La Ursula donira 1 kunun karlovačkoj udruzi za djecu oboljelu od malignih bolesti "Jak kao Jakov", rekao je Božić uz poziv.

- Pozivamo Karlovčanke i Karlovčane i sve drage goste da nas posjete, uživaju u okusima temeljenim na gastro ponudi ličkog kraja te daju doprinos u stvaranju dobrih djela i pozitivnih emocija.

Izdvojeno


Reci što misliš!