GASTRO

GASTRO

Vraća se šaran na rašljama! U dvorištu Trgovačko - ugostiteljske škole u petak će se ponovo spravljati ova delicija

Vraća se šaran na rašljama! U dvorištu Trgovačko - ugostiteljske škole u petak će se ponovo spravljati ova delicija

Svi dragi gosti koji nisu uspjeli probati ovu riblju poslasticu, a i oni koji opet žele fino jesti, imaju tu priliku u petak, 28. listopada, i to u dva termina, rekao je za KAportal ravnatelj Damir Pleša.

Karlovčani i svi posjetitelji Trgovačko - ugostiteljske škole u petak će ponovo moći uživati u pravoj deliciji - šaranu na rašljama.

Kako nam javljaju iz škole, zbog izuzetnog uspjeha prve akcije pripreme šarana na rašljama, odlučili su akciju ponoviti u ovaj petak, 28. listopada. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zbog izuzetno velikog interesa za posebnom delicijom, šaranom na rašljama, koja se po prvi put pripremala u dvorištu Trgovačko-ugostiteljske škole, odlučili smo ponoviti taj gastronomski užitak. Svi dragi gosti koji nisu uspjeli probati ovu riblju poslasticu, a i oni koji opet žele fino jesti, imaju tu priliku u petak, 28. listopada, i to u dva termina, rekao je za KAportal ravnatelj TUŠ-a Damir Pleša. 

Šaran će biti pripremljen u 10 te u 13 sati. Željeni termin moguće je osigurati isključivo pozivom na broj 091/554 75 11. 

Izdvojeno


Reci što misliš!