GASTRO

VALENTINOVO

"Ljubav najbrže ide kroz želudac" - brojni karlovački restorani danas nude romantične večere za zaljubljene, provjerili smo kakva je ponuda menija

foto ilustracija - Pixabay.com

Karlovački restorani prilagodili su se pa su osmislili posebne menije za Valentinovo, a neki su otišli korak dalje pa uz večeru nude i glazbeni ugođaj

Dan zaljubljenih mnogi vole provesti i uz romantičnu večeru. Što zbog samog ugođaja, a možda i zbog one dobre stare da "ljubav najbrže putuje kroz želudac". Neki će se zasigurno odlučiti i na romantične večere u svom domu, a za one koji žele izaći u neki od karlovačkih restorana, napravili smo mali pregled onoga što se nudi. Informacije smo prikupili s društvenih mreža samih restorana. 

Bistro Kastel na Starom gradu Dubovcu tako nudi romantičnu večeru za Valentinovo s tri prigodna i originalna menija s cijenama od 22 do 26 eura. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dva menija na izboru su posjetiteljima restorana Kalvarija - uključuju predjelo, glavno jelo, desert i čašu pjenušca po cijeni od 26 eura. 

Lovačkom rogu, uz četiri različita menija namijenjena zaljubljenima (svi po cijeni 25 eura) i gratis čašu Astoria Rose pjenušca, goste očekuje i glazba - zasvirat će im Strings Duo. 

Restoran Tempo ima cjenovno najširu ponudu - pripremili su četiri menija za zaljubljene, a cijene su do 20 pa do 37 eura. Uz svaki ide i čaša šampanjca, a i u Tempu će uz večeru ponuditi gostima i glazbu uz akustični nastup Josipa Čopa na gitari.

Glazbenu ponudu (Šehad Komić) ima i Restoran Kristal, koji je pripremio Valentinovske menije po cijeni od 15 eura po osobi - predjelo i desert su isti, no glavno jelo možete odabrati od dvije opcije. 

Kvaka je već nekoliko dana ukrašena u romantičnom valentinovskom ugođaju, a danas zaljubljenima nudi i ručak, kao i večeru. Uz pjenušac dobrodošlice, u ponudi su riblji i mesni menu, ovisno o preferencijama gosta, a cijena je 25 eura.

Restoran Pod Švarčom također je pripremio dva menija za Valentinovo, razlikuju se cijenom pa jedan košta 24, a drugi 26,50 eura, a uz njih dolaze i čaša vina vinara Darka Vrbaneka te aperitiv.

Restoran M90 u ponudu ima tri menija za zaljubljene, uz svaki ide i čaša crnog ili bijelog vina po želji gosta, a cijene su od 23 do 25 eura.

Bistro King nudi dva menija po cijeni 32 i 35 eura, a izdvaja ga to da u prva dva termina - u 15 i 18 sati, nisu potrebne rezervacije pa ako vam je taj dio obično gnjavaža, njihova su vrata otvorena. Rezervirati, ipak, trebate termin u 21 sat.

Romantičnu večeru uz laganu glazbu pripremila je i novootvorena Konoba kod Vite

Na kraju, ukoliko Valentinovo želite provesti uz kolače, spomenimo da ne samo danas, već cijelog tjedna, Tara Sweets uz svaki kolač gostima daruje i čašu prosecca gratis.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!