Rujan u znak štrudle: Gastro manifestacija ŠtrudlaFest održat će se i ove godine u Jaškovu
Tjedan štrudle Karlovačke županije, poznatiji kao ŠtrudlaFest i ove godine održat će se od 4. do 13. rujna u Jaškovo ali i diljem Karlovačke županije.
Kolači kakve još niste probali: Otvorena slastičarnica „Tara sweets“ na Korzu u Karlovcu
Tara sweets obogaćuje gastronomsku i turističku ponudu grada izvrsnim kolačima, slasticama i sladoledom
Otvoren McDonald's Vukova Gorica - prvi na autocesti A-1 i drugi u Karlovačkoj županiji
Poslužuje se i doručak, a radno je vrijeme McDonald'sa Vukova Gorica od 6 ujutro do ponoći i otvoren je svaki dan
Prvog vikenda velik interes za Dnevni boravak na Mrežnici - uz rijeku u Zvečaju tražilo se mjesto više!
Sve je pratila sjajna gastronomska ponuda. Posjetitelji su mogli uživati u junećem burgeru, beyond burgeru, čipsu od šarana, pohanom sladoledu i koktelima.
GASTRO ŠPIJUN: Recept za kotlovinu je samo jedan i ima dva sastojka, sve ostalo - nije kotlovina!
Kruh je i sredstvo zaštite od špricanja masnoće iz kobasice, a koristi se tako da se kod prvog reza kobaje stavi preko nje. Plastičnom se vilicom probuši kobasica kroz kruh, pa sok iz nje završi u kruhu umjesto na košulji ili majici.
Hrvatske influencerice posjetile karlovačku Konobu Črni kos - oduševljene svime, pogledajte dojmove
Črni Kos - potpuno otkriće u koje ću se svakako vratiti. Restoran u kojem je apsolutno sve što sam probala bilo jako ukusno.
Restoran Kvaka preuređen dočekao prve goste nakon pauze zbog koronavirusa
Unatoč novoj regulaciji prometa do Kvake na Dubovac može se i dalje iz pravca grada doći autom Primorskom i Bulićevom, a biciklom ili pješice po nogostupu Marmontovom ili Mažuranićevom obalom.
Svoja vrata u utorak otvara i Konoba Črni kos - odmorite od kuhanja i prepustite se
Otkrili smo tajne grill majstora: Uz ovih pet savjeta napravit ćete najfinije meso na roštilju
Pizzu rado vidimo na našim stolovima - evo koliko ih u svom životu pojede prosječna osoba
Ljubitelji kobasica opet dolaze na svoje - Kobasijada u Pokupskoj dolini
'Bljak fest': Na meniju bikova muda, bijeli bubrezi, slinavi puževi...
Kolinje kasni zbog preblage zime: Prijeti opasnost kvarenjamesa na sušenju
Nedaleko Karlovca nudi se fantastična gastro priča! Otkrivamo kako napraviti najbolju janjetinu na ražnju!
Kako napraviti dobar burger? Daleko je to od "kiosk priče", a svoju kulinarsku tajnu otkriva Hrvoje Šalković
VARAŽDINCI OPET NAJBOLJI Marin Sambolek i Dario Rodeš prvi na kuharskom kupu Slavka Večerića u Pregradi
Restoran M-90 prepoznat po ponudi ribe i morskih plodova - sezonski jelovnik donosi i nešto novo, pogledajte ponudu...
VIDEO 'Princeza pušnice': Hrvatska ima najtežu slaninu na svijetu od gotovo 200 kilograma!