Kao suho zlato: Čvarci se ove godine prodaju po nestvarnim cijenama. Evo koliko stoji kilogram ove delicije
Jedino što odolijeva pandemiji su čvarci, kojima ni pored sve te drame cijena nije pala ni za kunu
Konoba Črni kos i usred pandemije ustrajna u svojoj gastro ponudi - sve s bogatog menija moguće naručiti uz dostavu
Našu hranu pripremamo za osobno preuzimanje pred ulaznim vratima u konobu, poštujući epidemiološke mjere, te također vršimo uslugu dostave.
Nakon specijaliteta s pivom, ove jeseni karlovački restorani nude bogatu ponudu jela s gljivama
Slavni chef Gordon Ramsay predstavlja kulturno i kulinarsko bogatstvo Hrvatske na National Geographicu
Premijera druge sezone 13. rujna u 22:00h na National Geographic-u
Rujan u znak štrudle: Gastro manifestacija ŠtrudlaFest održat će se i ove godine u Jaškovu
Tjedan štrudle Karlovačke županije, poznatiji kao ŠtrudlaFest i ove godine održat će se od 4. do 13. rujna u Jaškovo ali i diljem Karlovačke županije.
Kolači kakve još niste probali: Otvorena slastičarnica „Tara sweets“ na Korzu u Karlovcu
Tara sweets obogaćuje gastronomsku i turističku ponudu grada izvrsnim kolačima, slasticama i sladoledom
Otvoren McDonald's Vukova Gorica - prvi na autocesti A-1 i drugi u Karlovačkoj županiji
Poslužuje se i doručak, a radno je vrijeme McDonald'sa Vukova Gorica od 6 ujutro do ponoći i otvoren je svaki dan
Prvog vikenda velik interes za Dnevni boravak na Mrežnici - uz rijeku u Zvečaju tražilo se mjesto više!
Sve je pratila sjajna gastronomska ponuda. Posjetitelji su mogli uživati u junećem burgeru, beyond burgeru, čipsu od šarana, pohanom sladoledu i koktelima.
GASTRO ŠPIJUN: Recept za kotlovinu je samo jedan i ima dva sastojka, sve ostalo - nije kotlovina!
Kruh je i sredstvo zaštite od špricanja masnoće iz kobasice, a koristi se tako da se kod prvog reza kobaje stavi preko nje. Plastičnom se vilicom probuši kobasica kroz kruh, pa sok iz nje završi u kruhu umjesto na košulji ili majici.
Hrvatske influencerice posjetile karlovačku Konobu Črni kos - oduševljene svime, pogledajte dojmove
Črni Kos - potpuno otkriće u koje ću se svakako vratiti. Restoran u kojem je apsolutno sve što sam probala bilo jako ukusno.
Restoran Kvaka preuređen dočekao prve goste nakon pauze zbog koronavirusa
Unatoč novoj regulaciji prometa do Kvake na Dubovac može se i dalje iz pravca grada doći autom Primorskom i Bulićevom, a biciklom ili pješice po nogostupu Marmontovom ili Mažuranićevom obalom.
Svoja vrata u utorak otvara i Konoba Črni kos - odmorite od kuhanja i prepustite se
Otkrili smo tajne grill majstora: Uz ovih pet savjeta napravit ćete najfinije meso na roštilju
Pizzu rado vidimo na našim stolovima - evo koliko ih u svom životu pojede prosječna osoba
Ljubitelji kobasica opet dolaze na svoje - Kobasijada u Pokupskoj dolini
'Bljak fest': Na meniju bikova muda, bijeli bubrezi, slinavi puževi...
Kolinje kasni zbog preblage zime: Prijeti opasnost kvarenjamesa na sušenju
Nedaleko Karlovca nudi se fantastična gastro priča! Otkrivamo kako napraviti najbolju janjetinu na ražnju!