GASTRO / VIJESTI IZ LONCA

Karlovački par Aleksandra i Kristijan napustili RTL-ov popularni kulinarski show "Tri, dva, jedan - kuhaj!"

Karlovački par Aleksandra i Kristijan napustili RTL-ov popularni
kulinarski show

Unatoč činjenici da su njihovi tanjuri bili najugodniji oku, okus jela ipak je presudio. Aleksandra i Kristijan napustili su show skoro na polovini sezone. Evo što nam je jedan od najzabavnijih parova kuhara amatera rekao o svom nastupu, ali i o novim prijateljima koje je upoznao na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

- Sudjelovanje u showu bila je neponovljiva avantura za nas oboje. Imali smo puno uspona, ali i puno padova... Dosta smo toga naučili o sebi, ali i o kulinarstvu. Bilo je lijepo sudjelovati i bilo nam je drago što smo bili dio ove posebne avanture, kazali su nam Aleksandra i Kristijan, koji za cijelu produkciju i žiri imaju samo riječi hvale jer su prošli kroz malu školu snimanja i veliku školu kulinarstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Naučili smo svašta nešto. Bitno je pod pritiskom ostati smiren i sabran. I naravno, meso ne treba dugo termički obrađivati da bi bilo pečeno, što je za nas bilo nezamislivo s obzirom da mi dolazimo iz kraja gdje se satima kuha da bi nešto bilo kuhano, kroz smijeh je otkrio jedan od najzabavnijih parova ove sezone, koji je gledatelje osvojio svojom prirodnošću i dobrim smislom za humor.

Na pitanje što im je najteže padalo u zadacima, Aleksandra i Kristijan istovremeno su priznali kako je pripremanje sljedova „definitivno najzahtjevnije“ jer su oboje trebali funkcionirati kao jedan, dok im to kod kuće nije uspijevalo. Ono što će im zauvijek ostati u sjećanju su nova poznanstva s ostalim kandidatima.

- Najviše smo se zbližili sa 'susjedima', Natali i Hrvojem, zatim Ozanom i Katarinom te Anom Tomšić. Svi smo karakterno slični pa je kod nas uvijek bilo zabavno usprkos napornim snimanjima“, otkrili su prijatelji iz okolice Karlovca.

Show ćemo pamtiti jer je sam po sebi posebno iskustvo koje nam je prvenstveno otkrilo neke stvari koje prije nismo znali o sebi.  Sada definitivno znamo da se zdravo hranimo jer zapravo solimo i začinjavamo vrlo malo.“

Aleksandra i Kristijan s osmjehom su završili svoju avanturu u popularnom gastro showu RTL-a!

Vijesti.rtl.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!