GASTRO / VIJESTI IZ LONCA

Što se nudi u karlovačkim restoranima, zalogajnicama i prčvarnicama - otkriva na Facebooku Karlovački gastro špijun

Što se nudi u karlovačkim restoranima, zalogajnicama i prčvarnicama
- otkriva na Facebooku Karlovački gastro špijun

Gdje se dobro jede i pije, u Karlovcu ali i šire od sada možemo saznati na specijaliziranoj Facebook stranici zanimljivog imena - "Karlovački gastro špijun".

Što se to nudi u karlovačkim restoranima, zalogajnicama i prčvarnicama, ali i kafićima i klubovima, odnosno kakva nas ponuda tamo očekuje najbolje zna ekipa "Gastro špijuna," koja je ovaj projekt na najpopularnijoj društvenoj mreži isprva zamislila kao svojevrsni presjek restoranske ponude u gradu na četiri rijeke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom da je ponuda restorana u Karlovcu, uz par izuzetaka, u najmanju ruku skromna i uglavnom se svodi na gablece ili pizzu podebljanu standardnim roštiljem i eventualno janjetina - odojak osovinom u laganoj vrtnji oko svoje osi, predstavit će i mjesta u široj karlovačkoj regiji.

Kako saznajemo iz prve ruke, na tome se neće zaustaviti već će "špijuni" kao deklarirani ljubitelji ića i pića i sami "inkognito" obilaziti Županiju, te na Facebooku davati svoje recenzije pojedinih mjesta na restoranskoj sceni. Uskoro kreću i prve recenzije restoranske ponude...

Do tada očekuju da im se u "inbox" na stranici javljaju sami ugostitelji, te ih obavijeste na koji se način promoviraju, što pritom nude i kako se u budućnosti namjeravaju pozicionirati i upravo kod sebe privući što veći broj gostiju.

"Karlovački gastro špijun" predstavlja restoransku ponudu otvoreno i dobre volje no, uvjeravaju nas, to ne znači da će imati previše milosti u svojim recenzijama pa će ugostitelji uvijek morati biti na oprezu kako umjesto "lajkova" ne bi skupljali minuse.

Desert na kraju je to da je stranica otvorena za komentare, pa će zasigurno biti vrlo zanimljivo dok se pohvale i pokude primaju u slici i riječi...

Do tada, like za Karlovačkog gastro špijuna i informacije sa stola i ispod stola iz prve ruke.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!