Karlovačka slastičarnica "Tara Sweets" danas je napravila ozbiljan gaf - evo zašto ćete nakon toga tamo dolaziti još češće!
"Došlo je do velike greške i krivo smo složili pistacio pastu u punjenju za krafne", napisali su.
Nekad jelo siromaha, danas košta kao suho zlato. Koja je paprena cijena slavonskog specijaliteta - čvarka?
Prva uputa - nema dobrih čvaraka bez dobre vatre.
Čvarak kao od zlata - kila ide i do 410 kn! 'Radije ću uzeti šniclu, što je previše - previše je!
Nekada hrana za sirotinju, a danas su skuplji i od drniškog pršuta. I ne - nije to samo zbog inflacije, ima toga i da su svinje sve mršavije, špeka je sve manje: Imale su špek od 2-3 prsta, sad niti jedan...'
Gastro kritika Gastro kutka: Pleter je trebao Dane piva dići na višu razinu a opako je podbacio - pod njihovim šatorom bilo je i razbijanja
"Rafalni tresak odzvonio je šatorom, pogubljeno osoblje krenulo je čistiti krhotine, a čovjek je nestao u noći"
Reshetka International prezentirao svoj nadaleko poznati burgeri steak
Vlasnice kultnog karlovačkog Restorana Kvaka na rijeci Kupi na Dubovcu, Renata i Tatjana, ugostile su Nikolu Božića, vlasnika poznatog Restorana Đurina Hiža, ali i vlasnika mobilnog street food koncepta Reshetka International.
Pizzu rado vidimo na našim stolovima - evo koliko ih u svom životu pojede prosječna osoba
'Bljak fest': Na meniju bikova muda, bijeli bubrezi, slinavi puževi...
Kolinje kasni zbog preblage zime: Prijeti opasnost kvarenjamesa na sušenju
Kako napraviti dobar burger? Daleko je to od "kiosk priče", a svoju kulinarsku tajnu otkriva Hrvoje Šalković
VIDEO 'Princeza pušnice': Hrvatska ima najtežu slaninu na svijetu od gotovo 200 kilograma!
VIDEO: Od sad imamo 5 restorana s Michelinovim zvjezdicama: Istražili smo što se tamo jede i koliko to košta!
Hladetina (žuljica) - seljačko jelo za kraljevsku gozbu koje se u restoranima ne može naručiti
VIDEO: Zagorskih purica nema dovoljno - Hrvati će na blagdanski stol poslužiti one iz Mađarske i Italije
VIDEO: Rješenje svih vaših problema možda je na tanjuru - kakva budućnost prehrane čeka Hrvate?
Tjedan restorana je odlična promocija gastro ponude, no DP u Zvečaju i dalje ga jedini prati - evo što smo probali s njihovog menija
VIDEO: Počeo je Tjedan restorana - otkrijte što vas sve očekuje i po kojim cijenama
VIDEO: Bučnica, vrbovečka pera, kotlovina - pogledajte gdje je nova meka za ljubitelje ovih delicija
U perivoju dvorca Erdody u Jastrebarskom ove subote već tradicionalni Kotlovina Show