OZALJ DESTINACIJA

Dnevni boravak na Kupi u Ozlju od petka do nedjelje nudi brojne sadržaje! Provjerite i pridružite se uživanciji uz rijeku

U petak, 30. lipnja od 18 sati u Dnevnom boravku na Kupi nastupaju tamburaši - TS Prosjaci Zore.

Dnevni boravak na Kupi u Ozlju i ovog vikenda otvara svoja vrata i pruža mnoštvo sadržaja koji se održavaju u organizaciji Turističke zajednice područja Kupa i Grada Ozlja. Programi će se održavati tijekom čitavog ljeta, a tu je i nezaobilazna vrhunska gastronomska ponuda.

U petak, 30. lipnja od 18 sati u Dnevnom boravku na Kupi nastupaju tamburaši – TS Prosjaci Zore. 

U subotu, 1. srpnja od 10 sati se održava Škola plivanja koju provodi Klub spasilaca na vodama Karlovac, a od 12 sati u organizaciji ŠRD Ozalj i LD Fazan Ozalj održat će se prezentacija sportskog lova i ribolova, te u sklopu toga od 15:30 nogometna utakmica između lovaca i ribolovaca, a potom od 17 sati turnir u beli. 

U nedjelju, 2. srpnja od 10 sati posjetitelje očekuje čitanje priča za najmlađe pod nazivom Knjigu na sunce u organizaciji Društva naša djeca Ozalj. U 10:30 održava se Škola plivanja koju provodi Klub spasilaca na vodama Karlovac, te od 17 sati obiteljske igre u organizaciji Društva naša djeca Ozalj. 

Pogledajte program…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest