NAKLADA ŠUMEK

Predstavljena slikovnica nadahnuta Nikolom Teslom: Zajednički rad Karlovčanke i Ogulinke, namijenjen svim radoznalcima

Priču je napisala Ivana Francišković Olrom, a ilustrirala Ana Salopek. Ivana je iz Karlovca, Ana iz Ogulina, slikovnica je njihov prvi zajednički rad, nastala s puno ljubavi i dostojna je svakog malog i velikog čitatelja, kažu nam Šumeki.

U karlovačkom Tesla Experience Centru predstavljena je slikovnica nadahunta Nikolom Teslom “Dječak koji je pokušao donijeti sunce!”. 

Iz Naklade Šumek nam javljaju da su slikovnicu posvetili svim radoznalcima svijeta, a upravo je tako nastala – na poticaj poduzetnika Gorana Đipala (Happy House), radoznalca koji je odlučio podržati njihovu, malu ali odvažnu nakladu. 

– Priču je napisala Ivana Francišković Olrom, a ilustrirala Ana Salopek. Ivana je iz Karlovca, Ana iz Ogulina, slikovnica je njihov prvi zajednički rad, nastala s puno ljubavi i dostojna je svakog malog i velikog čitatelja, kažu nam Šumeki.

Program predstavljanja posebnim i vedrim učinili su učenici četvrtog razreda osnovne škole Dragojle Jarnević koji su uz mentorstvo učiteljice Sanje Ravbar pripremili mali recital i igru sjena, zatim mladi, daroviti i svestrani ogulinski glazbenik Domagoj Vuković, vrsna knjigoljupka Nevena Zuber koja je vodila razgovor s autoricama, te vege zakuska koju je pripremila vješta ekipa Prikolice.

Nikola Tesla Experience Centru Šumeki zahvaljujemu na srdačnom gostoprimstvu, te najavljuju da će slikovnica u Karlovcu biti dostupna od sredine prosinca upravo i isključivo u suvenirnici centra. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest