NA TRI LOKACIJE

Riječno kino dolazi u Karlovac i Dugu Resu – uz filmove donosi i utrke na luftićima, radionice, filmske kvizove…

Nakon Ogulina i Ozlja, Riječno kino uz Karlovačko, u organizaciji Kinokluba Karlovac od četvrtka 18. srpnja do nedjelje 21. srpnja, nastavlja ovogodišnji filmski program na atraktivnim lokacijama u Karlovcu i Dugoj Resi.

Treći tjedan počinje u četvrtak na novom koranskom kupalištu na Turnju, gdje se u suradnji s agilnom ekipom iz Udruge Naš Turanj od 21:30 sati prikazuje film “Izazov života”, s Mark Wahlbergom u glavnoj ulozi.

Ova adrenalinska avantura prati Michaela Whitea (Mark Wahlberg) čiji je jedini cilj postati svjetski prvak u avanturističkom utrkivanju. Izuzetno zahtjevan sport odvija se u divljini, tijekom šest dana i noći, na nekim od najtežih terena na svijetu gdje timovi trče, voze bicikle, penju se i voze kajake. U popratnom programu na Turnju od 18:00 sati održava se radionica snimanja filma mobitelom, a od 21:15 filmski kviz na mobitelima.

Nakon toga program se seli na Foginovo kupalište. Prva projekcija je u petak 19. srpnja, kada je na programu od 21:30 sati igrani film “Hit Man”, redatelja Richarda Linklatera. Profesor koji radi kao kao svojevrsni plaćeni ubojica za svoju gradsku policijsku upravu, spušta se na opasno, sumnjivo područje kada shvati da ga privlači žena koja angažira njegove usluge. Prije projekcije filma održat će se i uvijek zabavna utrka na luftićima, s početkom u 19:00 sati.

U subotu 20. srpnja na programu je prvo javno prikazivanje dokumentarnog filma o velikom stolnotenisaču Antonu Tovi Stipančiću “Tova – najbolja ruka, najlošiji lakat” redatelja Damira Jelića, s početkom od 21:30 sati u Amfiteatru u Dugoj Resi.

Na kraju vikenda na Foginovom kupalištu Kinoklub u suradnji s agencijom KaMat Adventure organizira kino na kajacima, ekskluzivnu projekciju u nedjelju 21. srpnja, kada je od 21:30 sati na programu glazbeni dokumentarni film “Italo disco – pjenušavi zvuk 80 – ih”, o ovom glazbenom fenomenu, koji još uvijek traje i inspirira nove generacije. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest